2777
2789
عنوان

۵ماه اقدام😔

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودمم دلم بچه میخاد ولی اینا خیلی ازارم میدن😔

اوه ول کن بابا میدونن تو ناراحت میشی بدتر حرصت میدن  پیششون و بخند بگو بچه چیه آخه واقعا دردسره چجوری نگهه می‌دارید من ک خیلی راحتم خودشون دیگع خفه میشن

ابجی گلم اصلا حرف مردم مهم نباشه . ببین جاری من از من کوچکتره بچه اولش دنیا اومد همش پز بچه اش رو میداد وباعث دعوای بین منو شوهرم حوحتی پدرشوهرم شد . الان بچه دومش توراهه .اوندفعه جلو شوهرم شکمش رو ناز میکرد وقوربون صدقه بچه اش میرفت یهو تلویزیون درمورد وام وماشین وپول که به مادرا میدن حرف میزد منم بهش گفتم ما الحمدلله نونمون توروغنه اونایی که یکم بی پولن از راه بچه دارشدن میخان پول دار وماشبن دار بشن . خخخخ دیگه هروقت جاریم منو میبینه موش میشه. خخخخ 

اینم. بگم من دوبار باردارشدم بخاطر استرس زیاد پنج وشش ماهه سقط شدن .وانشاالله اگه خدابخاد سهماه دیگه اقدام میکنم . خیلی دلم یه فسقلی میخاد 

منم وقتی اقدام کردم واسه بچه همش میگفتم نکنه نشه نکنه من مشکلی دارم و نشه و هزار تا فکر منفی

تا پنج ماه هم اقدام که نمیشه گفت ولی بدون جلوگیری بود رابطه ها تا ماه آخر که دیگه اصلا به بچه فک نکردم باردار شدم

استرس نداشته باش و فکرتو آزاد کن میشه

مطمئن باش سالم سالمی

من ۹ ماهه توی اقدامم. هم لوله های رحم بسته هست هم فولیکول غالب کوچیک هست. این دو تا موضوع هیچ علامتی ندارند که زودتر بفهمم مشکلم چیه. شما که درگیر اقدام هستی میگی آزمایش دادم خوب بوده اینا رو هم بررسی کن

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸