2789
گوگوش رابطه ی پوری بنایی و بهروز وثوق رو که نامزد هم بودن بهم زده و پوری بنایی دیگه هیچ وقت ازدواج ن ...

اونا نامزد بودن نه زن و شوهر...بعدم انتخاب خود پوری بنایی بوده که ازدواج نکرده...حالا این بهروزم همچین بی میل نبوده که با گوگوش ازدواج کنه...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حیف ارش؟فقط زنای ایرانی ان که یه مرد متاهل هرزه خیانت کار رو خوب میدونن و فکر کردن حیف شده،مگه مغز ن ...

اینا واس جذب فالور به هر کاری دست میزنن آرش و مهناز و تتلو و سحر و ....

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم
اونا نامزد بودن نه زن و شوهر...بعدم انتخاب خود پوری بنایی بوده که ازدواج نکرده...حالا این بهروزم همچ ...

نمیدونستم شما وکیل مدافع گوگوش هستی

در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)
 نمیدونستم شما وکیل مدافع گوگوش هستی

نه من وکیل مدافعش نیستم اما گوگوش نخ میداد اینا هم کرمو دنبال زن میدوئیدن...وگرنه کسی کسی رو دوست داشته باشه چشمش هیچ کس دیگه ای رو نمی بینه

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست