2777
2789
اهان  خب بازم همون تو کفت بود 😅💔

اره الانم میگه طاقت ندارم ی بار دیگه از دستت بدم من تورو از ته دلم میخوام اموزشی سربازیه هروز بهم زنگ میزنه قراره ی ماه دیگه تو ماه صفر بیان خواستگاری به مامانشم گفته

اون شمارمو گرف دعوتم کرد ناهار برای فردا بعد فردا گفتن سنا بهم نمیخوره حتی بهم گفت چقدر خوشتیپی از خ ...

😐😐😐😐خدا شفاش بده ۲۰ به ۲۷ نمیخوره؟؟

همون بهتر که رفته شخصیت دو قطبی داشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فوبیا دارم اخه اون یارو خیلی حس بدی بهم داد اخه همه جاهم پرشد اینم که دوست پسرمه فامیله

نترس اگه پشیمون بشد  این تو کفت نمیموند تا تو فقط بعله رل بودن بهش بدی اونم ب مامانش گفته 

چیت میشه؟! 

ادب نشانهِ ترس نیست 🌵🤍
نترس اگه پشیمون بشد  این تو کفت نمیموند تا تو فقط بعله رل بودن بهش بدی اونم ب مامانش گفته  ...

از اول قصدش ازدواج بوده روز عقدو تصور میکنه خواستگاریو لباس خریدنو همه چیو به من میگه تو فقط مال منی اره مامانشم کلی خوشحال شده 

پسر پسرخاله بابامه 

فقط چون اون اتفاق افتاده میترسم 

نترس  معلومه عاشقته

امیدوارم مامانم میگه اون سنتی بوده این تورو دیده کلی پیگیرت شده فهمیده اخلاقتو بعد چرا فرداش پشیمون شه ولی دست خودم نیس همش میترسم اون حس مزخرفو بازم تجربه کنم ابروم بازم پیش همه بره

همیشه وقتی زنگ میزنه از اموزشی میگه دلتنگتم دوست دارم عشق منی دورت بگردمو اینا ولی خب میترسم دارم رو ...

ضایع اس دوست داره نترررررررررررررررررررس 

ادب نشانهِ ترس نیست 🌵🤍