2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باید انتخاب رشته کنم

بین ریاضی و تجربی موندم کدوم یکیو انتخاب کنم

از یه طرف دوس دارم برم ریاضی چون عاشقققققق کامپیوترم و اینکه رققابت خیلیییی کم تره نسبت به تجربی و اینکه ریاضی رو هم خیلی دوست دارم

ولی از طرف دیگه دوس دارم برم تجربی چون مطمئنم اینده کاری خوبی داره و اینکه عاشق زیست هستم ولی خب باز از پر نکته بودن زیست میترسم یه سوال زیست بخوای حل کنی باید حداقا 6 تا نکته بلد باشی

و خب باز از رقابتش خیلیییییییییییییییییییییی میترسم و علاقه زیادی هم به پزشکی ندارم

از یه طرف میگم برم تجربی فقط به خاطر زیستش 

از یه طرف میگم برم ریاضی برای کامپیوتر

من از اینکه قبول نشم واسه کنکور خیلیییی میترسم

ببخشید زیاد شد ولی چی کار کنم؟

هدفت چیه؟تواناییات چیه؟شرایط زندگیت چطوره؟ارادت چطوره؟

تقربا کامپیوتر ولی از بازار کار اینده اش میترسم

توانایی خیاطی و کامپیوتر و ....

شرایط زندگی سخت به طو.ری که گفتن اگه شهر خودم قبول نشم باید ازدواج کنم  

اراده خیلی قوی

من باید انتخاب رشته کنم بین ریاضی و تجربی موندم کدوم یکیو انتخاب کنم از یه طرف دوس دارم برم ریاضی ...

این مرحله از زندگی واقعا حساسه خوب خوب خوب فکراتو بکن چون ایندتو با این انتخابت میسازی تجربی رشته خیلی شیرین ولی سخت و پر از نکته به خصوص زیست ک واقعا باید با عشق زیستو بخونی 

نمدونم 

اگ ریاضیت خوبه و علاقه داری برو

اگ نمره علوم تجربیت بهتره از ریاضیه و بش علاقه داری برو😐

ببین کدومو بیشتر باهاش حال میکنی بعد از خودت بپرس مثلا چرا این رشته رو باید برم

هدفت چیه

ب چ شغلی علاقه داری

شرایطت چ جوریه؟ 

تقربا کامپیوتر ولی از بازار کار اینده اش میترسم توانایی خیاطی و کامپیوتر و .... شرایط زندگی سخت به ...

پس ریاضی برو

وقتی خرافات و تعصبمونو کنار بذاریم دنیای قشنگتری خواهیم داشت. :))

قبل از اینکه به کنکور فکر کنم بشین ببین علوم میخونی حالت بهتره یا وقتی ریاضی حل میکنی؟! به کدوم بیشتز علاقه داری؟! تو کدوم نمرت بهتر بوده ؟! البته فقط برای امسال رو توجه نکن چون ممکنه امسال مثلا معلم ریاضیت خوب نبوده نمرت پایین شده، در کل سال هایی که تحصیل کردی رو نگاه کن

حوصله ی شب بیداری داری؟!

حوصله سر و کله زدن با ادما رو داری؟!

به همه اینا فکر کن بعد تصمیم بگیر