2789

خب بگو جریان چیه؟این همه ازت پرسیدن خب احترام بزار به کسایی که اومدن تو تاپیکت من که چیز بدی تو پیام جاریت ندیدم

قانون جذب رو نمیدونم!ولی هروقت دخترسه ساله آقام امام حسین (ع)رو‌ صدامیزنمو بجون باباش قسمش میدم محاله دست رد به سینم بزنه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تاپیک های قبلیم هست

ی زحمت بکش اینجا بگو 

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

من رفتم خوندم اصلا خدا جاری رو آفرید تا سوهان روح روان جاریش باشه😅

جمله ام سنگین بود 

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

پنج دقیقه سکوت😅

🤣😂😂🤣🤣😅😅😅

همین که رفتم تو اتاق بهم تیکه انداخت منم خیلی ناراحت شدم 

میگفتی موقع زاییدن یه جاری خوب ویه مادرشوهرمهربون دارم که خودشون میدونن چکار کنن 

چرا واسه حرفای الکی اینقد خودتون رو ناراحت میکنید

قانون جذب رو نمیدونم!ولی هروقت دخترسه ساله آقام امام حسین (ع)رو‌ صدامیزنمو بجون باباش قسمش میدم محاله دست رد به سینم بزنه 
وای چقد آدم‌میترسه ازدواج کنه نی نی سایت فقط طلاق ولج با خانواده شوهره آدم میترسه آیندش همینجور باش ...

منم، انگار به محض اینکه ازدواج کردی باید بیست و چهار ساعته حواست باشه کی داره چی میگه، کی داره چیکار میکنه. 

حس میکنم ازدواج مایه ی زحمته 

من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائل خواهد شدزندگی نخواهم داد.اگر دنیایی که از بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد

منم، انگار به محض اینکه ازدواج کردی باید بیست و چهار ساعته حواست باشه کی داره چی میگه، کی داره چیکار ...

بابا بیخیال بزار هر گوهی میخوان بخورن برات مهم نباشه اصل شوهرته نه خانوادش مخصوصا جاری عجوزه😉