2777
2789
زندگی یعنی مرز بین سیاهی و سفیدی رو ببینی و خداروشکر کنی که زنده ای با همه سیاهیا و سفیدیا دلتو به ن ...

خیلی این حرفت به دلم نشست و خیلی قبولش دار خدایا شکرت بابت همه چیز ))

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

میشناسمش...ولی فقط به اسم چون چهره هاشونو نمیتونم تشخیص بدم😅😂

منم دقیقن برای اولین بار که مخاستم باهاشون آشنا بشم نمیتونستم تشخیصشون بدم انگار همشون شبی هم بودن درکت میکنم یه هفته ای طول میکشه 😂❤

خیلی این حرفت به دلم نشست و خیلی قبولش دار خدایا شکرت بابت همه چیز ))

عزیزمممم من معتقدم وقتی خدا میخواد بهت چیزیو بگه که قلبت اماده شنیدنشه و بهش اگاهی داری (همون که گفتی بدلم نشست)

معنیش اینکه خدا از طریق اون شخص خواسته پیغامی رو بهت بده که حواسش بهت هست و اینجوری قلبت رو اروم میکنه حواست به این پیغاما باشه😊شب خوبی داشته باشی دوستم💐💐💐💐💐

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊
منم دقیقن برای اولین بار که مخاستم باهاشون آشنا بشم نمیتونستم تشخیصشون بدم انگار همشون شبی هم بودن د ...

شاید باورت نشه ولی سریال کره ای که میبینم بخاطر اینکه چهره هاشونو قاطی میکنم کل داستانو چپکی میفهمم😐😂...حس خیلی بدیه😭😂

[QUOTE=246487180]شاید باورت نشه ولی سریال کره ای که میبینم بخاطر اینکه چهره هاشونو قاطی میکنم کل داستانو چپکی میفهمم

اوه این خیلی بدع 😂 اگه کامل یاد بگیری اعضای یه گروه یا سریالو یک بار از هم تشخیص بدی برات عادی میشه دیگه چهره ها برات متفاوت میشه این عادیه همه اول همین طور بودن

حالا تا اینجا اومدم یچیزی بگم بعضی از دانشمندا فکر می‌کنند که زندگی ما توی خوابه و فقط بیدار میشیم ک ...

اره منم کلی تئوری خوندم واقعن هر کدومشون یه جوری درد ناکه :)))