2777
2789
بودم گلم تایم الان نبودم امشب بی خواب شدم 

موید باشی عزیزم 😘

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

ینی مردن تدریجی...

ما اومدیم توی این دنیا فقط برای تحمل کردن...زندگی یعنی لحظه هایت را غنیمت بشمار، زندگی یعنی یه جاده پر از پستی و بلندی، زندگی یعنی گاهی خوشحالی و گاهی ناراحتی

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دقیقن

چون یه جورایی اسمم هست گفتم 🙂

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
موید باشی عزیزم 😘

قربانت عزیزم ❤

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
اره ت از یه زاویه دیگ گفتی

اونکه من گفتم رو صدرالدین خواننده افغانی خونده 

و اصلش کلا همین بود دوس داشتی گوش بده 

فکر می کنم ورژن منصور ، جدید و با تغیر به مثبت بودن ترانه انجام شد 😊🌹