2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 32 پست
اره خیلی🥲😍☺

خب ورزش‌ش چیه بگید تا ما هم انجام بدیم

چند سانت؟ 

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم.  اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ورزش‌ش چیه بگید تا ما هم انجام بدیم چند سانت؟  

نمیدونم اسمش از پیج خانم بیات گرفتم ی پکیج کامله خیلی ورزشا توش هست  تو اینستا بزن خانم بیات افزایش قد

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
😑ایسگاه گرفتی خب اسم یکیشونو بگو

ایسگا چیه 😂😂ن والا بخدا نمیدونم مثلا یکش اینه ک دوتا دستتو بالا میبری ۳۰ ثانیه ۴بار تکرار میکنی اینجوریه ورزشاش توضیحی نداره اسمی نداره چحوری بگم خب

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
ایسگا چیه 😂😂ن والا بخدا نمیدونم مثلا یکش اینه ک دوتا دستتو بالا میبری ۳۰ ثانیه ۴بار تکرار میکنی ای ...

نه منظورم اسم حرکت نیست حرکاتی که انجام میدیو طبق چه برنامه ای پیش میری اپلیکشن خاصیه؟

یا مثلا پیلاتسه یوگاس چیه؟

نه منظورم اسم حرکت نیست حرکاتی که انجام میدیو طبق چه برنامه ای پیش میری اپلیکشن خاصیه؟ یا مثلا پیلا ...

نه یه پی دی افه نه اصلا اسم نداره فقط میگه دستاتونو اینجوری کنین اونجوری کنید اسم نداره😂😂

اوهوم پی دی افه رو از کجا اوردی ؟ 😂😂

پیج خانم بیات افزایش قد بزنی تو اینستا میاره از اونجا

میتونی پیجشو برام بفرستی لینکشو اینجا؟ یکی دوسانتو میده دیگه قطعا؟

اره بابا تا۱۲ سانت میده khOSh_andaM.official

واوو چه خوب من خودم ۱۶۹ هم میخواد ۱۷۱، ۱۷۲ بشم شما چقد نتیجه گرفتی باهاش؟[/QUOTE]

]واوو چه خوب من خودم ۱۶۹ هم میخواد ۱۷۱، ۱۷۲ بشم شما چقد نتیجه گرفتی باهاش؟

دیدی ایسگا نگرفتم😁😂من ۳سانت و س نیم  ورزشو خوبم انجام نمیدادم قطعیشو چن وقتیه شروع کردم باز ول کردم😐اره بابا خوب ورزش کنی نتیجه مییده

😂 اگه واقعن نتیجه بده که خوبه ۳ سانت خیلی خوبه امیدوارم واقعی باشه جدا

اره میگم ک اگه واقعا ورزش کنی تقریبا فکنم روزی نیم ساعته باشه خیلی خوب نتیجه میده دوره کاملش جهار ماهس

نمیدونم اسمش از پیج خانم بیات گرفتم ی پکیج کامله خیلی ورزشا توش هست  تو اینستا بزن خانم بیات اف ...

هزینش چقدر شد؟ 

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم.  اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔