2777
2789
نهههه خوووب نیستم

وای من عاشق اهنگ رز سفیدممممممممممم

اهنگ جدید حامیم رو گوش دادی؟

خیلی قشنگهههه

خوبه که میدونی خوب نیستی،اگه کاری از دستت بر نمیاد برای خوب کردن حالت...تظاهر کن حالت خوبه؛)یواش یواش واقعنی خوب میشیا🙂❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دوست دارم خوب بشم... هرکاری برای بهتر شدن حالم انجام میدم...🥲🥲❤ تو هم همینکارو کن باشه؟!♡

حال منو فقط خدا میتونه خوب کنه 

مثلا چیکار میکنی حالت خوب باشه ؟

حال روحی یا جسمی 

انقد خابم میادددد و خستم

شبم جایی دعوتیم که اصلا دوست ندارم برم🥲😞

به سمت بیکران‌و فراتر از آن✨                                                   زنانی که پای دویدنشان را بریده اند دخترانی به دنیا می اوردند که بالی برای پرواز دارند🧚🏼‍♀️                                                             غروب های زیبا ...نیازمند اسمان های ابری هستند🪐🌤                   به زودی میام تاپیک موفقیتامو‌‌میزنم🌈
حال منو فقط خدا میتونه خوب کنه  مثلا چیکار میکنی حالت خوب باشه ؟ حال روحی یا جسمی

منم یه مشکلاتی دارم که اتفاقا ،فقط و فقط خودش میتونه گره ش رو باز کنه.در واقع اگه ببخشتم مشکلم حل میشه...اونا رو سپردم به خودش بیخیال شدم.

ولی وقتی حال روحیم بده،اول از همه سعی میکنم واقعیت ها رو قبول کنم،هر چند که سخت باشه.

بعد اگه راه حلی براش پیدا کردم که خب خداروشکر،اگه نه پس بیخیالش.(به درک)

اما در حال حاضر درمون دردم فقط تلاش کردن واسه آینده امه.اینده ی مجهولی که ازش میترسم رو باید یکم واضح ترش کنم.

من اگه جای تو بودم،دوش میگرفتم بعد میرفتم آرایش میکردم 😂😂😂بعدش یا میشد اهنگ بزارم و برقصم،یا میشد ...

خوش به حالت من هم دوش گرفتم هم آرایش کردم ولی حال رقص ندارم با دو تا بچه اعصاب نمونده برام یه سره درگیرن با هم 😅

♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡
انقد خابم میادددد و خستم شبم جایی دعوتیم که اصلا دوست ندارم برم🥲😞

زیاد سخت نگیر،اگه الان میتونی تو اینترنت باشی و پس مهمونی رو هم یجوری میتونی رد کنی😅😅😁اون روز رفته بودیم خونه یکی خیلی خستم بود،سوسکی رفتم تو اتاق خوابشون خوابیدم...وقتی خانواده داشتن برمیگشتن صدام زدن پا شدم 😂😂😂😂