2777
2789
عنوان

اسم بدید به نیتتون حدیث کسا بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 65 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اسمم زیاد گفتم میترسم لو برم😜⁦❤️⁩ همون چاخانو از من بپذیر😂⁦🌹

اسمتو فکر کنم یه بار بهم دادی واسه نماز شب 

خوندم واست

حالا دقیق یادم نیست چی بودی😀

قربونت حتما

واسه مادرتون آیت الکرسی خوندم، اگه میشه بیزحمت واسه پاتولوژی مامانم دعا کنید شنبه دکتر بگه هیچی نیست ...

چشم حتما دعاشون میکنم مرسی از دل پاکتون 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

اسمم سحر، ممنونم 

منم از طرف شما صلوات میفرستم، ایشالا حاجت روا بشی 

برای رسیدن به شغل و درآمد دلخواهم و سر و سامون گرفتن زندگیم و شفای پسرم ممنون میشم یه صلوات بفرستین. ان شاء الله لبتون خندون و دلتون شاد باشه

سارا ام لطفاً دعام کن🙏صلوات فرستادم به نیت آقا امام زمان🙏و برای حاجت دل شما ام خدا قابل بدونه صلوات فرستادم ان شاالله حاجت روا شی و همچنین آرامش سهم دل خودت باشه مهربون

سلام.

قبول باشه.

وانیا.....قبولی فرهنگیانم

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
سارا ام لطفاً دعام کن🙏صلوات فرستادم به نیت آقا امام زمان🙏و برای حاجت دل شما ام خدا قابل بدونه صلوا ...

ممنون قربونت برم 

لطف کردی در حقم 

ان شالله حاجت روایی همه دوستان💚