2777
2789
بله

مچکرم 

دوستان النگو طلا بهتره ادم داسته باشه یا یه سکه تمام؟؟ 

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج                  تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی من اصلا ب زشتی و قشنگی کار ندارم فقط طلا بودن ملاکه خودمو خسته نمیکنم سر انتخابش😜😜😜

وای منم عاشق طلا چند وقته دلم تک پوش میخواد😁😅

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج                  تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین 
اسی من اصلا ب زشتی و قشنگی کار ندارم فقط طلا بودن ملاکه خودمو خسته نمیکنم سر انتخابش😜😜😜

دقیقاااااا منم راسش اینا رو ندوست همسری گیر داده اینارو میخرم دیدم نحرم از دست میره

سکه تمام 

سکه سود بیشتره یعنی؟ 

دقیقاااااا منم راسش اینا رو ندوست همسری گیر داده اینارو میخرم دیدم نحرم از دست میره

وای حتما بخرررر. جفت مدلا رو من دوست داشتم