آخی عزیزم بچها اولش خیلی اذیت میکنن تا آدم عادت کنه طول میکشه
میدونی اتفاقا دختر من خوب میخوابه بچه های در همسایه هی مرتب میان تا میبینن خوابه میگن وای اینکه هنوز خوابه چرا همش خوابه احساس میکنم به چشم اومده به همسرم هم میگم راه نده این بچه های کوچیک رو چون حتما بیرون هم صحبت میکنن ولی چون همشون اقوام خودش است اهمیت نمیده
دیشب هم خیلی گرمم بود هم استرس لواشک و الو زردامو داشتم ک پشت بوم بود و رعد و برق و باد بادی بود منم میترسیدم بارون بیاد خراب شن اصلا خوب نخوابیدم الانم فقط ولو شدم حال ندارم
👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
باز از گرما بیدار میشدم میدیدم مامانم کولر رو خاموش کرده
خیلی سرماییه
من حسابم ز همه مردم این شهر جداست 💙من امیدم به خدا💖بعد خدا هم به خداست💫تو همانی که دلم لک زده لبخندش را 🖤 او که هرگز نتوان یافت همانندش را🥀 یه صلوات واسه شادی روح باباجونم می فرستید؟🙏🏻🥀 آقایون درخواست دوستی ندن🤚🏻تا نیایی گره از کار بشر وا نشود💚درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود🌱 یا اباصالح المهدی (عج) ادرکنی🍃
روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...