2777
2789
عنوان

ثابت نگه داشتن بازدید واتساپ

| مشاهده متن کامل بحث + 1380 بازدید | 33 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میده بادعوا ولی بازادامه داره

خو نگا اگه چت مخفی داشته باشه تو برنامه واتساپش تو صفحه اصلی سمت راست بالای صفحه نوشته واتساپ حالا یا فارسی نوشته یا انگلیسی اگه دستت رو بزنی رو کلمه واتساپ ی صفحه قفل میاد بالا.اگه اون کلمه واتساپ‌رو لمس کردی و هیچی نیومد بالا یعنی چت مخفی نداره

خواهش میکنم گلی.ببین اگه واتساپ جی بی داره امکان داره چت مخفی داشته باشه ولی واتساپ عادی این امکان ر ...

من چی بی الان نصب کردم خب ولی کلا چت،منظورم اینه اگه اونم کی بی داره میتونم اینجا پیدا کنم توواتساپ جز بی خودم یا کلا فرق فرق میکنه

من چی بی الان نصب کردم خب ولی کلا چت،منظورم اینه اگه اونم کی بی داره میتونم اینجا پیدا کنم توواتساپ ...

جی بی با واتساپ عادی فرقی نداره ک.ن اینجکری معلوم نمیشه اون جی بی داره یا ن.فقط میتونی یا از تو گوشیش ببینی جی بی هست یا اینکه مثلا ی پیام بدی پاکش کنی ببینی خوندتش یا ن

جی بی با واتساپ عادی فرقی نداره ک.ن اینجکری معلوم نمیشه اون جی بی داره یا ن.فقط میتونی یا از تو گوشی ...

شرمنده توروخدا ،یعنی الان توواتساپ عادی پیام بدم بعد پاک کنم اگه خوند یعنی چی بی داره ،کلا برنامه هشومخفی میکنه ازمن

شرمنده توروخدا ،یعنی الان توواتساپ عادی پیام بدم بعد پاک کنم اگه خوند یعنی چی بی داره ،کلا برنامه هش ...

آره اگه خوند یعنی جی بی داره.چجوری مخفی میکنه؟با ی خط ک نمیشه دوتا وات داشت