2821
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

دوباره میزاری ندیدم

رسیده ام به خدایی که اقتباسی نیست ✨                        طریقتی که در آن حکم ها قیاسی نیست🌸                        خدا کسی است که باید به دیدنش بروی 🦋                     خدا کسی که از او سخت میهراسی نیست 🌱                       به مهربانی و بخشایش خدا سوگند🍃                             خطا نکردن ما غیر ناسپاسی نیست✨   ✨ یاازاول دل به رویایی نبند یابراین رویای ویران گریه کن...✨🌸💔

بچا الکی بهش نگین خوبی عالی ما اینجا بهش این حرفارو بزنیم اونور یکی باز میاد حقیقتو بگه اگر دوس داری لاغرکن اسی چاقی یخورده کاملا چیزی ک دیدم گفتم

پندی‌برای‌یک‌عمر‌؛ ..نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند.   (:  .....   شبِ همه ی ما یکی بود تاریکی هایمان فرق داشت....،                       ...                        بیمار#

عکس

به امید روزی که منم تیکر بارداری بزارم😍👶🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... یه صلوات برام میفرسی حاجتروا شم؟!🥺💔🩹 اللهم عجل لولیک الفرج 🥀.. مثل دانه گیاهان باش وقتی روزگار خاکت کرد تو دوباره متولد شو و جوانه بزن🌱🌴زندگی همه یه مشکلی داره ناشکر نباش بانوجان.. ۱۴۰۲.۷.۲۶ بیبی چک و ازمایشم مثبت شد خدایااااا هرچی بگم شکرررررت بازم کمه🥺🫂 دیدین منم تیکر بارداری گذاشتم؟!!😍😍 دعا کنید نی نی م سقط نشه و بسلامتی بیاد بغلم بعد اینهمه انتظار  🫐   بلوبری مامانشه🤤🤤🫐
کم کن حتما برا این قد اصلا مناسب نیست 

جدیدا بهم میگن با...سنت هم بزرگ شده

خیلی بده

من تا پارسال هیکل قشنگتری داشتم

امسال انقدرر موندم خونه و کلا زیاد بیرون نرفتم 

اینطوری شدم🥺

با پیاده روی اکی میشم؟ روزی یک ساعت؟🥺 

اره در کنارش کمترم بخور من 173 قدم وزنم 68 روزی یک ساعت پیاده روی رفتم نمیخواستم ک لاغر کنم کلا برا اینک ورزش کنم رفتم دو کیلو کم کردم

پندی‌برای‌یک‌عمر‌؛ ..نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند.   (:  .....   شبِ همه ی ما یکی بود تاریکی هایمان فرق داشت....،                       ...                        بیمار#
جدیدا بهم میگن با...سنت هم بزرگ شده خیلی بده من تا پارسال هیکل قشنگتری داشتم امسال انقدرر موندم خ ...

میدونم متوجه ام چی میگی سخته واقعا 

منم قدم ۱۷۸  وزنم ۷۰ ولی هی همه چاق صدا میکنن منو 😐

😐شما واقعا چاق نیستی وزنت مناسب قدته حتی کمتره عکس میزاری؟ 

بچا الکی بهش نگین خوبی عالی ما اینجا بهش این حرفارو بزنیم اونور یکی باز میاد حقیقتو بگه اگر دوس داری ...

مرسی عزیزم❤

بله با حقیقت باید کنار اومد

من این یکسالی چاق شدم از بس تو خونه بودم

و فعالیت نداشتم

باید هیکلم رو فرم تر باشه😅