2733
2739
عنوان

با "به " چه غذاهایی میشه بپزیم ؟

314 بازدید | 14 پست
ممنون میشم غذای خوشمزه بگین با پوستش دمنوش درستیدم عالی شد از الی مامان ماهان یاد گرفتم ...اما باخودش میخوام غذا بپزم
به خاطر کندن گل سرخ،اره آورده اید؟/ اره ؟/ چرا اره ؟ / فقط به گل سرخ بگویید: تو !هی تو ../ خودش می افتد و می میرد(بیژن نجدی )

من برای جای ترک های پوستی بعد از زایمانم از روغن آنتی استرچ مارک برند آنانه استفاده کردم که یک برند سوییسی بود.

 برای من واقعا مثل معجزه عمل کرد. حتما تو دوران بارداری قبل از ایجادترک ها یا تا وقتی که ترک ها هنوز قدیمی نشدن و قرمز هستن استفاده کنید که زود برطرف بشه. برای ترک های ایجاد شده با چاقی یا لاغری هم عالیه. لینکشو میزارم چون میدونم دغدغه خیلی از ماماناس .

من مادرشوهرم یه خورشت درست می کنه به اسم خورشت به که خیلی خوشمزه است ... به رو خورد می کنه و یه تفت کوچیک بهش می ده بعدش گوشت خورشتی و پیازداغ و ادویه رو میریزه با به می ذاره می پزه و به عنوان چاشنی هم بهش گرد لیمو اضافه می کنه ... یه مزه ترش و شیرین عالی می گیره من با وجود این که به پخته رو دوست نداشتم ولی این خورشت رو خیلی خوشم اومد
2731
مرسی از همه غذا نونی هم بلدین ؟
fبچه ها ببخشید نتنم سرعتش افتضاحه
به خاطر کندن گل سرخ،اره آورده اید؟/ اره ؟/ چرا اره ؟ / فقط به گل سرخ بگویید: تو !هی تو ../ خودش می افتد و می میرد(بیژن نجدی )
دمنوش رو حتما بدرستید پوست سیب و پوست به حالا هر پدوم به تنهایی هم میشه ....
اگه به باشه پوست یه دونه ش بسه اما سیب دوتا
خلاصه من پوست یه به یه سیب رو و یه تیکه خود به رو ریختم تو قوری
یه دونه لیمو سنگی رو با پوست درسته قاچیدم ریختم توش
دوتا چوب دارچین
و کمی نبات و یه کوچولو زعفرون
البته الی جان با عسل گفته من نداشتم ...
روش ااااابجوش ریختم یه پنج مین رو کتری گداشتم خیلی خوش طعم میشه
یه بار دیگه بدون به درستیدم د و با پوست سیب .....دوتا سیب رو پوستیدم اونم خوب شد اما با "به ": غلیظ تر و خوشمزه تره
به خاطر کندن گل سرخ،اره آورده اید؟/ اره ؟/ چرا اره ؟ / فقط به گل سرخ بگویید: تو !هی تو ../ خودش می افتد و می میرد(بیژن نجدی )
2740
مربای به ...
هم بگین چجه جوری ....غدا نونی با به ؟؟؟///////////////
به خاطر کندن گل سرخ،اره آورده اید؟/ اره ؟/ چرا اره ؟ / فقط به گل سرخ بگویید: تو !هی تو ../ خودش می افتد و می میرد(بیژن نجدی )
نه اونطوری لیمو بجوشه ترش و تلخ میشه اخه باقیمانده ش رو من گذاشتم رو بخاری ....مزه ش بد شد چون رو حرارت بالا بود جوشید......
غذاایییییییی نووووووووووووونی کسی نبوووووووووووووووووووووود؟
به خاطر کندن گل سرخ،اره آورده اید؟/ اره ؟/ چرا اره ؟ / فقط به گل سرخ بگویید: تو !هی تو ../ خودش می افتد و می میرد(بیژن نجدی )
من با مرغ میزارم سینه مرغو میپزم بعد به الو پیاز داغ دارچین زعفران اضافه میکنم خوشمزه میشه
انگونه زندگی میکنم که می اندیشم شیمی و فایل های مربوط به آن http://chemistrylove.mihanblog.com/ کارتون و بازی :http://kartoonbachegi.mihanblog.com
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز