2777
2789
من شبا گربه پیشم میخوابه طبیعیه یا نه  هر چی میگم برو تو اتاق میاد پیش من میخوابه😐

چرا میگی برو تو اتاق ؟ خب دوست داره دیگ .. من یوقتایی نصفه شب ببینم یکیش نیس میرم میارم زیر پتوم 😂

نه تُ آنی کِ همانی ؛ نه من آنم کِ تُ دانی 
وا ‌... کاش نمیخریدی با این فکری ک داری .  هیچ حیوونی بی وفا یا با وفا نیست . اینا صفات انسانه ...

خانوم من دو تا دارم. 

طرز فکر !!! چی داری میگی اصلا فکر میکنید ؟ 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وا ‌... کاش نمیخریدی با این فکری ک داری .  هیچ حیوونی بی وفا یا با وفا نیست . اینا صفات انسانه ...

عزیزم من نمیگم بی وفاست دیدم بعضیا میگن گربه بی وفاست  خودمم باور نکردم رفتم واگذاری گرفتم 

عزیزم من نمیگم بی وفاست دیدم بعضیا میگن گربه بی وفاست  خودمم باور نکردم رفتم واگذاری گرفتم  ...

منم دو تا واگذاری گرفتم 

مادر ‌ و دختر هستن 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
عزیزم من نمیگم بی وفاست دیدم بعضیا میگن گربه بی وفاست  خودمم باور نکردم رفتم واگذاری گرفتم  ...

چرت میگن .. گربه ها رفتارشون مغرور و باکلاسه مثل سگ خیلی بروز نمیدن و خیلی ملایمن مثلا من وقتی مریضم دوتا پیشیام میان پیشن میشینن نگام میکنن یکیشم هی ماساژ و ورز میده 😂 یکی دیگش اصلا ورز دادن بلد نیست کلا اخلاقاشون فرق داره .. قبلا یدونه داشتم محبتشو با لیس زدن نشون میداد هرکدوم یه جور بروز میدن 

خودم اعتقاد ندارم ولی یه کاربر تو نی نی سایت گفت گربه ها سرطان دارن 

یا خداااا طرف بی سواد بوده طفلی ‌ . ازین حرفا زیاد میشنوی نمیدونم انگل داره وای نازا میشی و .... حتما مقاله های خوب بخون که جوابای خوبی داشته باشی . و واکسن و ضد انگلاشو به موقه بده ❤️

خرج ماهانه گربه چقدره من هنوز یه روز خریدم درباره این نمیدونم

بستگی داره به مارک و چیزایی که میدی 

من برای هرکدوم ماهی دو کیلو رویال میخرم ( هربسته دو کیلویی ۱ و خورده ای )

ماهی یک یا دو بسته خاک هربسته خاک ۹۹ ت 

ماهی یا دوماهی یه ب کمپلش و نوروبیون و دی ۳ تزریق میکنم بهشون 

خمیر مالت و خمیر ریلکسی و خمیر مولتی ویتامین جیم کت میدم که هرکدوم حدود ۳۰۰ هست و هر دو سه ماه شارژ میکنم 

قرص تشویقی جیم کت مدل ضد ریزششم میدم

چکاپ ماهانه ام ویزیت خالی حدود ۱۰۰ اگر اشتباه نکنم هرکدوم . 

ارایشگاه ببری باز جداس یا مکمل خاصی بدی باز فرق داره .