2777
2789
عنوان

دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 44 پست
ای خواهر هم دردیم ماهم کولر روشنه ولی انگار ن انگار.......اعصابم بهم ریخته.......ماهم اصفهانیم.....

ما تازه ریزگرد تو هواعه و هوا شرجی شده 😭😢

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای اینجام همینطوره انگار نه انگار کولر زدیم تازه خونه دم میگیره هیچچچچ خنکم نمیشهههه 

خدا به دادا هممون برسه 

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂
یه لگن پر آب سرد کن یخ بنداز توش پاهاتو بذار داخلش یه شربت خنکم بخور  لباساتم در بیار

😂😂😂

باورت میشه اصلا حال ندارم این همه کار انجام بدم 

وای منم همین طور .چرا اینقدر گرمه .تازه اب هم نیست برای همین کولرا قدرت نداره

اصلا کولرمون قبلا انقدر باد خنک میداد 

الان انگار اصلا کار نمیکنه😑

من دیگ فکر کردم کولرمون خراب شده نگو همه در همین وضع به سر میبرن 😂

😂😂😂😂😂

عجیبه اصفهان که باید خنک باشه

اطراف اصفهان هستم

پ تا صبح نیخای چی کنی از گرما  خدایی نکرده حالت نصف شب بد میشه

وای حالا تو این گرما حساسیت فصلی هم داذم 

دیگه چه شود

اگه فردا نبودم بدونید مردم

عجیبه اصفهان که باید خنک باشه

نه بابا من خودم مرکز اصفهانم .از گرما شدیم کتلت

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است