2777
2789
ب نظرت کدوم رشته بهتروراحتتر اموزش ابتدایی یا روانشناسی یا علوم تربیتی؟فرقی نمیکنه پیام نور باشه؟

فرقی نمیکنه چون ازمون میخای بدی ازمونشم سخته ها چون خیلیا شرکت میکنن من نظرم اموزش ابتدایی خوبه

کسی که کارخونه میزنه خودش باید کلی بدبختی بکشه و جون بکنه تا پیشرفت کنه و بره بالا ولی بچش دیگه راحت ...

اره برا این میگم اخه سر پیری بعد کلی حرص و جوش کارخونه برا چیم😂بعد برسه بچه ام اخرش منو ببره بزاره خانه سالمندان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره عزیزم دولتی خوندم آزمون آموزش پرورش شرکت کردم مصاحبه با پارتی بازی رد کردن . مرکز مشاوره دانشگاه ...

میگن تو استخدامی پارتی بازی نمیکنن دوباره شرکت کن عزیزم

الان حقوقت چطوره؟؟؟

چرا بیمارستان استخدام نشدی؟؟؟

میگن تو استخدامی پارتی بازی نمیکنن دوباره شرکت کن عزیزم الان حقوقت چطوره؟؟؟ چرا بیمارستان استخدام ...

چرا مصاحبه کاملااااااا سلیقه ای هست بعدها گفتن طرف سفارش شده بوده. چون جمعا یک نفر روانشناس برمیدارن. حقوق که نمیشه گفت ساعتی پول میدن. خیلی کمه نسبت به زحمتی که کشیدم. استخدام ندارن بیمارستانا که

اره برا این میگم اخه سر پیری بعد کلی حرص و جوش کارخونه برا چیم😂بعد برسه بچه ام اخرش منو ببره بزاره ...

دقیقا همینطوره من دیدم ادمای خیلی پولدار خودشون کلی  بدبختی کشیدن تا به اینجا برسن و پیر شدن ولی بچه هاشون 

مرسی عزیزم من درس خوندن خیلی دوس دارم دوس داشتم دکتری روانشناسی بالینی بگیرم ولی خب بخاطر شرایطم نشد ...

خب حالا که به هر دلیلی نشده،باید دست رو دست بذاری؟ نه دیگه... باید جایگزین انتخاب کنی

من فعلا دانشجو هستم،پزشکی میخونم

دقیقا همینطوره من دیدم ادمای خیلی پولدار خودشون کلی  بدبختی کشیدن تا به اینجا برسن و پیر ش ...

اره درسته راستش من نمیخوام اونقد پولدار باشم در حد معمول خوبه بیشتر دوس دارم کار خوبی داشته باشم