2777
2789
عنوان

شیر یا پوشک؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 21 پست
سلام گلم .جواب ازمایش دخترت خوب بود؟

واقعا معلوم نیست مبتلاست یا نه....

چون اعلائم ظاهری نداره...دکتر غدد و دکتر خودش گفتن معمولا بچه تیروزنمی نداریم که تا ۴۰ روزگی شیر مادر بخوره و اعلائم نداشته باشه و وزن بگیره گردن بگیره و سرحال باشه.معمولا بعد چند روز تغذیه از شیر مادر واکنش نشون میده بدن و حتی منجر به مرگ نوزاد میشه.گفتن بچه شما احتمالا مبتلا نیست یا گذراست.احتمال درگیر بودن کمه.

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم انشالله جواب نینیت سالم میاد من زمان بارداری امونیو سنتز شدم و بارداری دومم اگه بشم حتما امونیو میدم . خیالت راحت تره. اگه بچت علائم نداره بد به دلت راه نده. نینیت خوب شیر میخوره؟ گردنش سفت تر شده؟

روانشناسی کودک
عزیزم انشالله جواب نینیت سالم میاد من زمان بارداری امونیو سنتز شدم و بارداری دومم اگه بشم حتما امونی ...

ممنونم عزیزم انشالله.اره هر یک ساعت یک ساعت و نیم شیر میخوره نمیزاره به دو ساعت برسه وزنش ۵۴۰۰ بود هفته پیش.دو ماهشه.اره گردن میگیره همون روز که بدنیا اومده بود ماشالله تو بیمارستان گردن می‌گرفت حتی

عزیزم انشالله جواب نینیت سالم میاد من زمان بارداری امونیو سنتز شدم و بارداری دومم اگه بشم حتما امونی ...

نه هیچ اعلائمی نداره فقط تو آزمایشات عدد تیروزنمی بالاست