جاده مدیر عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 8337 عنوان حسابداری | مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 17 پست سلام، کیا هنرآموز حسابداری قبول شدن؟ ارزشش و داره بخونم یا نه نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن 1401/05/05 | 14:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جاده مدیر استارتر عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 8337 کتابای عمومی رو بخون و تخصصی باید تست بزنی تست ازمون استخدامی ها و تست کتاب برو تو سا ... شما چه کتاب هلی رو خوندین؟ چه تست هایببخشد کع وقتتون و گرفتم اصلا گیج شدم که چه کتاب های رو بگیرم نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن
آرامش1369 عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 4595 شما چه کتاب هلی رو خوندین؟ چه تست های ببخشد کع وقتتون و گرفتم اصلا گیج شدم که چه کتاب های رو بگیرم ببین گلم هر استخدامی منابعش فرق داره اخه باید نوع استخدامیت مشخص باشهمثلا هنراموزیاصول حسابداری حسابدلری صنعتی شرکتها ریاضی مالی دارهبخاطر همین بهت گفتم برو سایت ای استخدام با توجه به نوع استخدام گفتن جیا بخونید گل دختر نازم آرامش
جاده مدیر استارتر عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 8337 ببین گلم هر استخدامی منابعش فرق داره اخه باید نوع استخدامیت مشخص باشه مثلا هنراموزی اصول حس ... آموزش و پرورش میخوام شرکت کنم همون هنراموزمثلا گفتن حسابداری صنعتی مدرسان منظورتون کتابشه یا تست؟ نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن