2777
2789
عنوان

یک سال اقدام

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 31 پست

یکسال که طبیعی هستش غصه نداره وقتی استرس داشته باشی بچه دار شدن خیلی سخت میشه اصلا نمیگیره تحت درمان باشید شاید اسپرم ضعیفه بعدشم الان با این غذاهایی که ما میخوریم با این شرایط سخت زندگی دیر بچه دار میشیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکسال که طبیعی هستش غصه نداره وقتی استرس داشته باشی بچه دار شدن خیلی سخت میشه اصلا نمیگیره تحت درمان ...

نه اسپرم آزمایش دادیم خداروشکر خوب بود 

خدایا شکرت
باورکن همه کار کردم هرماه ی جوری ی مدل خوراکی های گرم ماساژ با روغن سیاه دونه اصلا همه چی  

یکی از اشناها حامله نمیشد 

بادکش گرم اینداخت رو شکمش بچع دار شد 

رحمش سرد بوده باید ببینی دلیلش چیع

باورکن همه کار کردم هرماه ی جوری ی مدل خوراکی های گرم ماساژ با روغن سیاه دونه اصلا همه چی 

تو پریودی جوراب بپوش

فقد دوروز قبل تخمک گذاری و تخمک گذاری و دوروز بعدش منی داخل واژن ریخته شه روزای عادی ریخته نشه

زمان زیادی نیس غصه نخور عزیزم  ان شاالله خدا فرزندی سالم و صالح بده

ممنون عزیزم انشالله خیلی دلم بچه میخواد 

واقعا الان چون نمیشم اطرافم رو نگاه میکنم همه دارن ب جز من

خدایا شکرت
دلیلش چیه؟

داخل اسپرم ی ماده هست ک وقتی جنین میخاد ب رحم بچسبونه خودشو این ماده نمیزاره ی لرزع کوچیک ایجاد میکنه و جنین دور میشه از رحم 

دقیق ترشو اگ اینستا داری بزن این پیج ماما قشنگ توضیح داده

Midwife_fatemeh

پس از استرس قبل اقدام دامن بپوش چایی سبز رو زغال بریز دود کنه میگن تاثیر داره تخمک هارو فعال میکنه

این ماه دکترم لتروزول داره در صورتی که من خودم فولی دارم 

خدایا شکرت
داخل اسپرم ی ماده هست ک وقتی جنین میخاد ب رحم بچسبونه خودشو این ماده نمیزاره ی لرزع کوچیک ایجاد میکن ...

ممنون گفتی این ماه این جوری ک شما گفتی انجام میدم 

خدایا شکرت