یه دارویی قرصی چیزی بگید بخورم خسته شدم بخدا از این که نیازم برطرف نمیشه شوهرمم ک اصلا نیس حتی شبا میگه در مغازم اخرین بار هفته پیش رابطه داشتیم ولی واسه من انگار چندین ماهه گذشته کلافه شدم یه چیزی بخورم کلا بی حس بشم از این موضوع رااااااحت
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
چرا نمیاد خونه ؟ غذا ؟ خواب ؟ نظافت ؟ چه کار میکنه؟
میگه هست
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
میدونی داره بهت خیانت میکنه چهار میشه کاری بکارت نداشته بعد فکر اینی یه چیزی بخوری سردشی ؟ بهتر نیست ...
جدا بشم؟؟؟؟؟؟بخاطر بچم موندم خودم میدونم اضافیم تو این خونه ولی دخترم وابسته منه نه پدر مادر نه کسی نه پشتوانه هیچی هم ندارم ک بخوام دلم گرم باشه بعد از طلاقم یکه و تنهام
جدا بشم؟؟؟؟؟؟بخاطر بچم موندم خودم میدونم اضافیم تو این خونه ولی دخترم وابسته منه نه پدر مادر نه کسی ...
دختر تو بگیر ازش مهریه نداری میگه بزار اجرا ، بعضی از مردا وجدان ندارن مسولیت ندارن حداقل اگه نمیخادت یه سقف و سر پناه بدا و بعد راحت طلاق بده نکه تو رو یه عمر اسیر کنه خودش بره پی خوش گذرونی
فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ ....
دختر تو بگیر ازش مهریه نداری میگه بزار اجرا ، بعضی از مردا وجدان ندارن مسولیت ندارن حداقل اگه نمیخاد ...
مهریه نمیده راهشو بلده چجور بپیچونه 7 ساله مادرشوهرم مهرشو میخواد هنوز یه سکه ندادن بچه رو میگه نمیدم میگه اگ میخوای این خونت این زندگی این بچت بشین زندگی کن
اره ولی دلم به بچم خوشه هزار بار تصمیم گرفتم بذارم برم نتونستم بخدا