خورشید۱۳۸۲ مدیر عضویت: 1400/12/05 تعداد پست: 130 عنوان قرار اول | مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 18 پست روز بخیر یه سوال داشتم برای قرار اول کی باید حساب کنه(دختر و پسر) 1401/05/04 | 20:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختری_ازجنس_شیطنت عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 5703 حس می کنم اینجوری بهش بر می خوره من حساب کنم خیلی رو این چیزا حساسه منم دوست ندارم اون حساب کنه خودم ... خب گلم بزارحساب کنه.تاناراحت نشه یاحضرت ابوالفضل علیه السلام عمویی کن واسم 😢حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن
خورشید۱۳۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/05 تعداد پست: 130 خب گلم بزارحساب کنه.تاناراحت نشه مرسی از راهنماییت🌷
دختری_ازجنس_شیطنت عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 5703 مرسی از راهنماییت🌷 خواهش میکنم گلم امااگه متولد۸۲هستی زوده برای دوستی. فقط ب پا وابسته نشه ک بعدا.زخمی بشه روح وقلبت یاحضرت ابوالفضل علیه السلام عمویی کن واسم 😢حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن
خورشید۱۳۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/05 تعداد پست: 130 خواهش میکنم گلم امااگه متولد۸۲هستی زوده برای دوستی. فقط ب پا وابسته نشه ک بعدا.زخمی بشه روح وقلبت نه تقریبا همکاریم