2789
اون مغزش بچس دیگ 😂😂اسکل ب تمام معناس

ب من میگه چن سالته میگم۱۸میگه عه فک میکردم۱۵سالته ولی ببین من هنوز قصد ازدواج ندارم هیچی بهش نگفتم ها خودش پرسیده میگه ازدواج کردی خواستگار داری یا ن

خودشم نمیدونه فازش چیع😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کراشم۲۵سالشه  کراشم میگه ن هنوز من بچم بعد ده سال وقت ازدواجمه اسکل😕😑😢

اونوقت رل من ۲۰ سالشه ایقدر ادعا بزرگیش میشه خودشو بزرگ میگیره فاز عقل کلی داره انگار ۳۰ سالشه 😂😂😂😅

من ۱۸ سالمه بم میگه بچه تر از تو نیست 🥴🥴

وی در انتطار کراش به سر میبرد تا ببینیم خدا چی میخاد😂 اگه دلت مهربونه واسه آرامشم یه صلواتی دعایی حرفی چیزی به خدا بزن 💕😘خیلی دوستون دارم دوستان خوب نی نی سایتی 🙏
تو فامیلای ما همه زیر ۱۵ ازدواج کردن الان مدام ب من میگن چرا ازدواج نمیکنی من همش ۱۸ سالمه 😢

دقیقا منم ۱۸ سالمه همه این حرف میزنن دختر خاله ۱۷ سالم که پارسال ازدواج کرده الان فهمیدیم ۴ ماهه حاملس 😱🥴

وی در انتطار کراش به سر میبرد تا ببینیم خدا چی میخاد😂 اگه دلت مهربونه واسه آرامشم یه صلواتی دعایی حرفی چیزی به خدا بزن 💕😘خیلی دوستون دارم دوستان خوب نی نی سایتی 🙏
تو فامیلای ما همه زیر ۱۵ ازدواج کردن الان مدام ب من میگن چرا ازدواج نمیکنی من همش ۱۸ سالمه 😢

خیلی بیخود میکنن میگن 

والدینت چی میگن طرف اونان؟؟؟ 

دینداریت را به خدا نشان بده، برای من انسانیت تو لازمه 
بستگی داره ب خوده دختر  من خودم ۱۸ سالمه و بابام معتقده بیشتر از سنم میفهمم و میگه الانم بخوای ...

منم همه میگن عاقل و به قول شما بیشتر از سنم میفهمم ولی بابام با ازدواج زود مخالف

پرنده های قفسی ، عادت دارند به بی کسی🙌
ب من میگه چن سالته میگم۱۸میگه عه فک میکردم۱۵سالته ولی ببین من هنوز قصد ازدواج ندارم هیچی بهش نگفتم ه ...

خدا بهش عقل بده😂😂😂😂😂😂

پروفایل عکس خودمه خواهشن کپی نکنید ❤️
دقیقا منم ۱۸ سالمه همه این حرف میزنن دختر خاله ۱۷ سالم که پارسال ازدواج کرده الان فهمیدیم ۴ ماهه حام ...

من دختر عمم ۱۶ سالش بود حامله بود ۲۰ سالگی هم دومی رو آورد 

فک میکنن اون الان زن نمونه اس