2777
2789

همسایمون کبوتر داره این یکی طفلک انگار پاش اسیب دیده دو روزه افتاده تو حیاطمون صاحبشم گفته نمیخوادش، فکر کنم چون اسیر دیده بی خیالش شده، 

،ما اب و دونه بهش میدیم، یه پاشو همش بالا میگیره، میترسم پاش شکسته باشه، 

متاسفانه اصلااااا نمیتونم بهش دست بزنم، از جونورا خیلییییی زیاد میترسم، ناراحتشم،

گفتم ببرمش دامپزشکی ولی چجوری؟؟؟

کس دیگه ای نیست جز شما؟ که ببرتش دامپزشکی؟

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه زنگ بزنم مامانم از خونه اش بیاد ببرش، اگه بیاد، بعد ببره خونه خودشون

به نظرم ببرید دامپزشکی

شاید عفونت کنه پاش

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

ببرش دامپزشکی درمان بشه.  کبوتر سریع دستی میشه ها. بهش توجه کنی.دون و آب بدی. بهت عادت میکنه. ...

دستیه، بچه هام میرن نزدیکش اب و دون بدن نمی ترسه، 

متاسفانه من می ترسم تو دستم نگهش دارم،

فکر کنم باید زنگ بزنم مامانم بیاد، ببریمش

الهی بگردم     پرنده ای که عکسش رو ارسال کردم باد خورکی هست که شباهت زیادی به کبوتر داره& ...

بازم ممنون از مهربونیت، بعدازظهر سعی میکنم بذارم تو یه کارتون ببرم دام پزشکی ازونورم ببرم مامانم ازش مراقبت کنه، دارو یا پماد و ... اگه داشته باشه بده