2777
2789
عنوان

ارزوتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 26 پست
به عشقم برسم و پدرم راضی شده 😔😔😔😔😔خدا همه چی بده بهمون بدور از درد و بلا😔😔😔😔

الهی واسه دوتامون همچین چیزی اتفاق بیوفته

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاءالله خدا بزرگه تنها امیدم خداس انشاءالله ناامیدم نکنه🥺🥺😔😔😔😔😔😔🤲🏻🤲🏻🤲🏻

ان‌شاءالله 

منم

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤

در حال حاضر فقط آرزوم اینه که برم مشهد ولی نمیشه برام دعا کنید بخدا یکساله منتظرم نمیشه 🥲😔

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)

تموم شه این زندگی 🤢

خستم از سرنوشتی که برام ساختی جز غم هیچی سهم دل من نبوه خدا همیشه شاهد خوشبختی هم سن وسال هام بودم و روزی من فقط افسوس بوده💔دیگه خودم رو پیشت کوچیک نمیکنم و درخواستی ازت ندارم فقط منتظرم که حقم رو بهم بدی یعنی مرگ هرچه زودتررر

منم ارزوم اینه که بلاخره بتونیم به همین زودیا یه خونه بخریم از این مستاجری و در به دری در بیاییم😯😐😢

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂
ارزوم اینه ب طور مهعجره اسایی حالا ک زائر امام رضام همه چی بین من و عشقم درست باشه و حرفایی ک شنیدم ...

ترخدا منو هم دعا کن آرزومه منم زائر امام رضا بشم خانوادم نمی‌زارن منو یادت نره محتاجم به دعات 

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
ترخدا منو هم دعا کن آرزومه منم زائر امام رضا بشم خانوادم نمی‌زارن منو یادت نره محتاجم به دعات 

چشم ان‌شاءالله 

فردا تونستم تاپیک میزنم پیگیر باش زدم بیا اسم بگو دعات کنم یادم نره

چشم ان‌شاءالله  فردا تونستم تاپیک میزنم پیگیر باش زدم بیا اسم بگو دعات کنم یادم نره

ممنونم گلم حتما انشالله که حاجت روا بشی 🤲🌹

ممنونم گلم حتما انشالله که حاجت روا بشی 🤲🌹

خواهش بانو

ممنون