2777
2789
عنوان

عقل و بی عقلی

| مشاهده متن کامل بحث + 147994 بازدید | 940 پست
عه !!!!!  من همش فکر میکردم بانو آرتمیسه ایشون

نه متاسفانه این یک آدم بیکاره که تمام وقتش صرف دزدی مطالب ملت میشه .

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

سلام بانو آرتمیس عزیزم و دختر گرانبها جانم حرف خیلی دارم ولی الان فقط میخوام ادای دین کنم و دنیا دن ...

سلام به روی ماه تون 😍

اینکه در مسیر رشد هستین عالیه 👏👏👏

ممنون از کامنت تون 🙏

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم. ممنونم. برای تغییر باورها باید زیاد مطالعه کنی، به خونده هات فکر کنی، اون هارو بنویسی و ...

بانو آرتمیس جان 

من اینجا سوالم رو میپرسم 

درصورت تمایل ، بسیار ممنون میشم اگر پاسخ بدین 

مادر شوهر من همیشه حالت طلبکارانه داره ازمون هرچند چند بار دست مونم گرفته 

به همه ی اعضا خانواده برنج میده 

همه ی برادر شوهر هام وضع مالی شون از ما بهتره اما میرن از خ بایاشون برنج برمیدارن همسرم میگه حق منم هست اما من میگم برای اینکه مادر همسرم حس طلبکارانه نداشته باشه آزمون ما هم برنج نیاریم از خونه شون 

هرچند ایشون بسیار زن قوی و با سیاستی هست ممکنه برنج نیاریم خوشحال تر هم بشه و رفتار شو هم اصلاح نکنه 

شما جای من بودید چه می‌کردید ؟

پیشاپیش از توجه شما سپاسگزارم

سلام به روی ماه تون 😍 اینکه در مسیر رشد هستین عالیه 👏👏👏 ممنون از کامنت تون 🙏

سلام دختر گرانبهای عزیز من مطالب شما رو خوندم و خیلی استفاده بردم ممنونم ازتون🙏

زندگیتون پر خیرو برکت باشه ❤❤🌹🌹

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس نتیجه می گیریم اگر کسی داره شمارو اذیت میکنه: 1. یعنی شما آدم خوبی هستید. 2. اذیت شدن حتمی هست، ...

وای باورم نمیشه این مطلب رو نوشتید !! 

ما همسایه دیوتر به دیوار برادر شوهرم هستیم 

ایشون بسیار ثروتمند هست 

تقریبا یک شب در میون یا هرشب پارتی داره خونش و هر روز یک نفر رو میاره خونه ش! 

هر شب بساط مشروب و عیش و نوش! 

تا اینجای مطلب ، برای ما آزاری وجود نداره چون به خودش مربوطه

اما مشکل ما اینکه که ایشون تا هروقت بخواهد سیستم باند هاشو تا ته زیاد می‌کنه و ما تو خونه آرامش نداریم 

هربار هم میگیم میگه چهار دیواری اختیاری 

دخترم تو سروصدا نمیخوابه و ما واقعاً عذاب میکشیم حتی یکبار ب ذهنم رسید که کاش بمیره ما راحت بشیم مادر شوهرم بسدت هوای اون پسر شو داره و پشت اونو میگیره چون اون پسرش بهش از نظر مالی حال میده ! حس میکنم جز خدا کسی رو ندارم 

یکبار نشستم براش دعا کردم گفتم خدایا هدایتش کن !!

بانو آرتمیس عزیز شنیدن این حدیث برای من بسیار عجیب بود. در پاسخ به سوالتون باید بگم که  یشتر ...

سلام عزیزم 

من ماه ها و حتی چندین سال درگیر پروژه مهاجرت بودم 

بعنوان کسی ک چند بار شکست خورد و یکبار هم خودش پشیمون شد باید بگم مهاجرت دل شیر میخواد که من نداشتم دوری از خانواده اختلاف فرهنگی و اجتماعی و ... من به این نتیجه رسیدم که نمیتونم هوم سیک رو تحمل کنم ! آدم به ادم فرق می‌کنه 

سلام عصربخیر

میشه منم راهنمایی کنین

11ساله ازدواج کردم،روزهای سختی رو پشت سرگذاشتم خیانت،تهمت،شک وسوءظن،بداخلاقی دروغگویی،نداری

با همه چی ساختم

دیروز سرچادر سرکردن دعوامون شد یکی محکم زد سرم تاچند ساعت چشمم نمیدید میگه یاهرچی که میگم میگی چشم.وانجام میدی یا راه بازو جاده دراز

من دوتا بچه دارم یه ریال پس انداز ندارم

پدرومادرم مستأجرن،حمایتم نمیکنن

نمیدونم چیکارکنم شوهرم نامردیه که دومی نداره

مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان

سلام به روی ماه تون 😍 اینکه در مسیر رشد هستین عالیه 👏👏👏 ممنون از کامنت تون 🙏

سلام مهشید جان 

من 37 سالمه که دوست داشتم یه دختر داشته باشم تا به تمام آرزوهایی که خودم نرسیدم با دخترم برسم ...

اما از وقتی که مطالب شما و بانو آرتمیس رو خوندم تکلیفم با خودم معلوم شده و به این نتیجه رسیدم که من به خاطر دختر نداشتن نیست که احساس ناکافی بودن دارم بلکه به خاطر نادیده گرفتن خودم در برابر همه کس و همه چیز بوده...

من که نمیتونم بچه م رو مجبور به رسیدن رویاهام بکنم من حتی اگه دختر هم داشتم باید وظیفه مادریم رو بدون توقع برای رسیدن به اهداف خودش انجام میدادم مثل کاری که الان دارم برای پسرام انجام میدم....

اولین تصمیمی که گرفتم اینه که خودم دختر خودم باشم خودم برای خودم مادری کنم که در پیشبرد برنامه هام مادری قاطع اما مراقب دل دختر درونم باشم...

و این دید به زندگی رو مدیون شما و بانو آرتمیس هستم ...💕💕

برای حل مشکل بی عقلی باید به یک دستورالعملی پایبند باشیم. یک دفترچه راهنمایی. چیزی که مصادیق عقل و ب ...

سلام بانوجان.هنوز تاپیک نخوندم اومدم اینجا بنویسم که خدا میدونه چقدر خوشحالم از برگشتتون...خدایا شکرت

امام صادق (ع)،نامه ای اخلاقی ،اعتقادی خطاب به همه ی شیعیانشون دارند،که در اولین فراز می‌فرمایند: از ...

سلام عزیزم، عالی بود، عالی. خیلی کاربردی و زیبا. لطفا دوستان دیگه هم اگر از این کشفیات دارند، همه مارو بهره مند کنند.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...
بانو آرتمیس عزیز شنیدن این حدیث برای من بسیار عجیب بود. در پاسخ به سوالتون باید بگم که  یشتر ...

سلام عزیزم. من نمیدونم آینده چه پیش خواهد اومد، برای همین نمیتونم چیزی درباره رفتن یا نرفتن بگم. اما توی دینمون هم مهاجرت و هجرت را زیاد داریم.

سلام بانوی عزیز و مهربان  من از رنج هام  بخام بگم یه کوهه بچگیهام رنجم از وضعیت مالی بد ...

سلام عزیزم. بعضی از رنج ها در واقع موهبت هستند. شاید اگر اون فقر نبود، موقعیت الان را نداشتید. من دیگه به رنج به عنوان یک چیز بد نگاه نمی کنم. گاهی خدا با رنج ها از ما محافظت میکنه. هر چیزی یک ظاهر داره و یک باطن. چون باطن چیزهارو نمی بینیم و نمیدونیم و عادت به دیدن ظاهر اون داریم، رنج میبریم. این تفکر رو عوض کنیم، دیگه رنج ها نمی تونند اعتماد به نفس مارو بگیرند. بیایم فکر کنیم در پس رنج ها چه موهبت هایی برامون بوده. 

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى
 أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ ﴿۲۱۶﴾
جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده،
 و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است،
 وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید.
سلام بانو آرتميس عزيز چند روزي ميشع ك با تاپيك هاتون آشنا شدم و تازه اول راهم.الان فهميدم ك اينهمه ...

سلام عزیزم. به نظرت دین چی میگه؟ نظر من که مهم نیست. دین میگه صبوری کن و غیبت نکن. میدونم سخته و ما طاقت نداریم. اما ما مجبور هستیم به کار درست. هیچ راهی نداریم. چون آخر تمام راه های نادرست به نحسی و گناه و بدبختی و فتنه و جدایی باز میشه. بهترین و کوتاه ترین راه، راهی هست که خود خدا و ائمه بهمون یاد دادن. جالبه اکثر کتاب های روانشناسی معروف غربی، همین سخنان امام های ماست با رنگ و لعاب و توضیحات مستند. متاسفانه ما کار نکردیم روی گنجینه هامون.

من فقط میتونم بهت بگم صبوری کن و زیاد نگو به همسرت، بگذار از تجربه ام بگم بهت. تجربه نشون داده یک روزی این کارها تموم میشه، وقتی به اندازه کافی اعصاب خودشون و شمارو سابیدن، تموم میکنند این بازی را. برای همه مون هم بوده. فقط نگذار سابیده بشی. تو بازی شون شریک نشو. تو زمینشون بازی نکن. توپ رو انداختن، نگه دار. پاس بدی باید تا آخرش بازی کنی. بگذار بفهمند که شما در حد اونها نیستی. این رو با صبوریت نشون بده. با خدا درد دل کن. از خودش صبر بخواه و بدون چاره دیگه ای نداریم. این روی ماجراست، ببین لایه زیرین چی هست. خدا چی میخواد بهت بگه؟ شاید میخواد بهت بگه بیا با خودم درد دل کن، زیاد به این مردم دل نبند و روشون حساب باز نکن.

سوالات ممنوعه از نظر من: ازدواج نمی خواهی بکنی؟ خونه از خودتون هست؟ خواستگار نداری؟ نمی خواهی ...

رتبه کنکورت چند شده؟ 

تیزهوشان و نمونه قبول شدی یا نه؟؟؟ 

الـلهم صـل علـی محــمد و آل محـمد و عجـل فرجـهم والعـن اعدائـهم اجمعین