سلام عزیزم.
من تجربه های شخصیمو برای دختران مجرد و خانم هایی که جدا شدن و قصد ازدواج مجدد دارن میذارم به این امید که سطح آگاهی زنان و دخترانمون بالا بره و کمتر شاهد خودکشی ها و افسردگی ها و بیماری های جسمی و روحی و روانی بین زنان جامعه مون باشیم.
من یکبار تجربه ی زندگی مشترک و یک انتخاب ناسالم رو داشتم و الان هشت ماه از جداییم میگذره، اول به خودم حسابی زمان دادم و مطالعه کردم و مشاوره گرفتم تا با مسائل گذشته کنار اومدم و خودمو مهیای یک زندگی تازه کردم.
اولین نکته توی مسیر ازدواج سالم، خودشناسی هست. یعنی خودت، روحیاتت، علایقت، سبک زندگیت، باورها و طرز فکرت رو خوب بشناسی و نقاط ضعفت رو شناسایی کنی و در مسیر رفعشون تلاش کنی.
نکته ی دوم خود دوستیه، به این معنا که خودتو دوست داشته باشی، به خودت احترام بذاری، برای خودت ارزش قائل باشی، کسی که خودشو دوست داشته باشه، به خودش احترام بذاره و برای خودش ارزش قائل باشه تن به هر رابطه ای نمیده!
نکته ی سوم اینکه مشخص کنید چه ویژگی ها، خصلت ها و رفتارها و شرایطی مد نظرتون هست. اینجوری سر درگم نمیشید و وقتتونو توی روابط متعدد هدر نمیدین چون می دونین خودتون کی هستین و کی رو میخواین! این خیلی مهمه.
نکته ی چهارم اینکه حتما جلسات آشنایی ترتیب بدین و توی این مورد غرور به خرج ندین یعنی اینکه نگین منتظر میمونم تا اون برا جلسه ی بعدی اقدام کنه! نه ! شما قشنگ برنامه بریزین و توی جلسات آشنایی سوالاتتونو بپرسین! تا جایی که ممکنه سوالات مهمتونو بپرسین و پاسخ های طرف مقابل رو تحلیل و بررسی کنید.
نکته ی پنجم اینکه تحقیقات صحیح و گسترده داشته باشین. یعنی بسنده نکنید به چهارتا پرس و جوی سر دستی ( اشتباهی که خود من توی ازدواج سابقم مرتکب شدم)
خوب درمورد پیشینه ی طرف مقابلتون تحقیق و بررسی کنید.
نکته ی ششم اینکه اگر مراحل قبلی رو با موفقیت طی کردین حتما به مشاوره مراجعه کنید تا ارزیابی و بررسی دقیق تری صورت بگیره.
و نکته ی آخر اینکه « قدر خودتونو بدونین »، « طبق توصیه ی عوام که میگن سخت نگیر، همه ی زندگی ها همینه، سنت داره میره بالا، شوهر خوب گیر نمیاد، مردا همشون همینن و ... لطفا عمل نکنید»، یادتون باشه « شما منحصر به فرد هستین، ارزشمندین، محترمین و لایق بهترین ها» پس تن به هر ازدواجی ندین!
این نکات حاصل تجربیاتی هست که من با رنج و سختی فراوان کسبشون کردم و امیدوارم چراغ راه خواهران عزیزم توی نقطه نقطه ی سرزمینم باشه. نکاتی که روزی کسی نبود به خودم گوشزد کنه ولی امروز من به تک تک شما گوشزد می کنم.