2777
2789
عنوان

عقل و بی عقلی

| مشاهده متن کامل بحث + 147929 بازدید | 940 پست
سلام به همه و بانوی عزیز دوستان من یه سوال دارم اما شاید مربوط به تاپیک نباشه  پیشاپیش عذر میخ ...

سلام عزیزم.

من تجربه های شخصیمو برای دختران مجرد و خانم هایی که جدا شدن و قصد ازدواج مجدد دارن میذارم به این امید که سطح آگاهی زنان و دخترانمون بالا بره و کمتر شاهد خودکشی ها و افسردگی ها و بیماری های جسمی و روحی و روانی بین زنان جامعه مون باشیم.

من یکبار تجربه ی زندگی مشترک و یک انتخاب ناسالم رو داشتم و الان هشت ماه از جداییم میگذره، اول به خودم حسابی زمان دادم و مطالعه کردم و مشاوره گرفتم تا با مسائل گذشته کنار اومدم و خودمو مهیای یک زندگی تازه کردم.

اولین نکته توی مسیر ازدواج سالم، خودشناسی هست. یعنی خودت، روحیاتت، علایقت، سبک زندگیت، باورها و طرز فکرت رو خوب بشناسی و نقاط ضعفت رو شناسایی کنی و در مسیر رفعشون تلاش کنی.

نکته ی دوم خود دوستیه، به این معنا که خودتو دوست داشته باشی، به خودت احترام بذاری، برای خودت ارزش قائل باشی، کسی که خودشو دوست داشته باشه، به خودش احترام بذاره و برای خودش ارزش قائل باشه تن به هر رابطه ای نمیده!

نکته ی سوم اینکه مشخص کنید چه ویژگی ها، خصلت ها و رفتارها و شرایطی مد نظرتون هست. اینجوری سر درگم نمیشید و وقتتونو توی روابط متعدد هدر نمیدین چون می دونین خودتون کی هستین و کی رو میخواین! این خیلی مهمه.

نکته ی چهارم اینکه حتما جلسات آشنایی ترتیب بدین و توی این مورد غرور به خرج ندین یعنی اینکه نگین منتظر میمونم تا اون برا جلسه ی بعدی اقدام کنه! نه ! شما قشنگ برنامه بریزین و توی جلسات آشنایی سوالاتتونو بپرسین! تا جایی که ممکنه سوالات مهمتونو بپرسین و پاسخ های طرف مقابل رو تحلیل و بررسی کنید.

نکته ی پنجم اینکه تحقیقات صحیح و گسترده داشته باشین. یعنی بسنده نکنید به چهارتا پرس و جوی سر دستی ( اشتباهی که خود من توی ازدواج سابقم مرتکب شدم)

خوب درمورد پیشینه ی طرف مقابلتون تحقیق و بررسی کنید.

نکته ی ششم اینکه اگر مراحل قبلی رو با موفقیت طی کردین حتما به مشاوره مراجعه کنید تا ارزیابی و بررسی دقیق تری صورت بگیره.

و نکته ی آخر اینکه « قدر خودتونو بدونین »، « طبق توصیه ی عوام که میگن سخت نگیر، همه ی زندگی ها همینه، سنت داره میره بالا، شوهر خوب گیر نمیاد، مردا همشون همینن و ... لطفا عمل نکنید»، یادتون باشه « شما منحصر به فرد هستین، ارزشمندین، محترمین و لایق بهترین ها» پس تن به هر ازدواجی ندین!

این نکات حاصل تجربیاتی هست که من با رنج و سختی فراوان کسبشون کردم و امیدوارم چراغ راه خواهران عزیزم توی نقطه نقطه ی سرزمینم باشه. نکاتی که روزی کسی نبود به خودم گوشزد کنه ولی امروز من به تک تک شما گوشزد می کنم.

سلام به همه و بانوی عزیز دوستان من یه سوال دارم اما شاید مربوط به تاپیک نباشه  پیشاپیش عذر میخ ...

آنجل عزیز یک نکته ای رو که خودم به شخصه تجربه کردم اینه که به شوخی های طرف مقابلت خوب دقت کن! واقعیت اینه که اینا شوخی نیستن! متاسفانه باورهای اون طرف هستن که به صورت شوخی ( همون طور که خیلی از آقایون از ترفند شوخی استفاده می کنن ) بیان میشه.

من زیاد دیدم آقایونی که با شوخی توی جمع های مختلف از چند همسری و زن دوم حرف زدن تهش هم منجر شده به خیانت یا طرف واقعا اقدام به گرفتن زن دوم یا حتی صیغه کردن و این مسائل کرده.

پس از کنار هیچ موضوع یا حتی شوخی راحت عبور نکن.

الان دنبال جواب دندان شکن باشی باید تا آخر همش دنبال جواب دندان شکن باشی عزیزم! پس به جای فکر کردن درمورد جواب دندان شکن بهترین راه اینه که بعد از اون شوخی کمی عقب نشینی کنی، یعنی اگر هر روز به هم پیام میدادین، دیگه پیام نده تا اینکه اون علت رو جویا بشه! یعنی متوجه تغییر رفتارت بشه.

بعد که جویا شد حتما به صورت کاملا جدی بگو موضوعی هست که ذهن منو درگیر خودش کرده و لازمه که حتما در این مورد صحبت کنیم. بهتر هست جلسه حضوری باشه تا شاهد عکس العمل های بدنیش هم باشی.

بعد که جلسه ی حضوری رفتین بدون حاشیه مستقیم میری سر اصل مطلب و میگی در مورد این مسئله باید بیشتر صحبت کنیم که چرا شما چنین حرفی زدین.

حواست باشه که اگر شروع کرد به طفره رفتن و ای بابا ولش کنید و فقط یه شوخی ساده بود و ... بفهمید که بله این باورشه و داره از زیرش در میره.

اما شما هم اصرار داشته باش که نه! این مسئله برای شما یه شوخی ساده بوده ولی برای من مطلب بسیار بسیار مهمیه که باید حتما باز بشه و به نتیجه برسه!

یادت باشه توی دوران آشنایی هستی و قرار نیست حتما حتما به ازدواج ختم بشه، پس دائم به خودت بگو قرار نیست تا آخر عمرم باهاش باشم قراره بیشتر بشناسمش تا بهتر و دقیق تر تصمیم بگیرم.

برات آرزوی موفقیت می کنم عزیزم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بانوی عزیزم میخواستم نظرتون رو راجع به نسخه های استادحیراندیش ( طب سنتی) بدونم ایشون رازیانه رو ...

سلام به دوستان. عزیزم رازیانه خیلی خوبه اما باید زیر نظر پزشک استفاده کنی اگر شما کیست سینه داشته باشی نمی تونی استفاده کنی چون رازیانه یا خوراکی هایی مثل سویا یا دانه سویا استروژن بالایی داره و منجر به کیست سینه میشه. 

واجعل قلبی واثقا بما عندک

بانوی عزیزم امیدوارم به هر چی که دلتون می خواهد برسید از خدا می خواهم بهترین جایگاه رو تو این دنیا براتون فراهم کنه من مطمئنم تو حیطه ی کاری موفق می شید چون دعای همه ی ما پشت سر شماست. خیلی دوستون داریم و هممون دلتنگ حرف های دلنشینتون میشیم .    

واجعل قلبی واثقا بما عندک

سلام دوستان لطفا راهنماییم کنید 

من یه اخلاق بدی دارم که خیلی زودرنجم، روحیه ام خیلی حساسه و احساساتی ام

مثلا یه کاربری تو سایت به من با لحن تند پیام میده چند روزه فکرم مشغوله، کسی سراغمو  تو مهمونی که نیستم  نمیگیره ناراحت میشم، 

دقیقا همونجور که طنازجان گفتن همه مردایی که به شوخی این حرفو زدن همشون خیانت کردن به هرطریقی یعنی همه ها.ولی خب یه چیز بدی هم که هست متاسفانه از اکثر آقایون این حرفاروشنیدم 😕

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕

بنظر من اینجور مردها دارن از آرزوهاشون حرف میزنن

من مورد دیدم آقا خانمش سالم بود و جوون مدام از زن دوم میگفت ومیخندید ومیگفت شوخیه و کلی هوای خانمش رو اشت اتفاقا. ولی یروز این شوخی ها واقعی شد

بعد از سی سال زن گرفت وکار خودش رو کرد 

بهمین خاطر من برام مشمئز کننده اس که با این افراد بخوام صحبت کنم یا جواب دندان شکن بدم.

بهمین خاطر واقعا جواب سوال شمارو نمیدونم عزیزم

شکرت خداجون

سلام بانوی عزیز از وقتی گفتین میخواین تاپیک رو قفل کنید این توی ذهنم هست ایا بنویسم یا نه 

آخرش تصمیم گرفتم بنویسم شاید حدقل ذهنم اروم بگیره 

این روزا خیلی خیلی ذهنم درگیره...احساس افسردگی و روزمرگی دارم بخصوص حالا که رد شدم 

همس خودمو دلداری میدم که سال دیگه بهترین میشی ولی یاد زحمتام میفتم فرو میریزم 

اینکه ایا اونقد بازم قوی هستم با همون نیرو جلو برم؟؟ 

که جوابش با خودم میگم نه!!حدقل الان نمیتونم حتی بهش فکر کنم 

از طرفی دلم میسوزه این مسیر که تا لبه موفقیت بودم رها کنم 

مسیله بعدی بچه دار شدن هست..کاش میشد بدونم وقتش کی هست ایا این خونه مشترک برای بچه دار شدنمون و تربیتش و رقت و امد مشکلی ایجاد میکنه؟؟ایا منو همسرم میتونیم تا اخر باهم باشیم؟؟ ایا اگه یسال دیگه صبر کنم که مثلا ازمون قبول شم بعد بچه دار شیم دیر نمیشه؟؟؟ 

اینکه با وضع گروننی خونه بعید میدونم فعلا بتونیم اقدامی کنیم 

خیلی سر در گمم بانو 

با حرفای بقیه هم بیشتر به فکر فرو میرم در مورد یچه !!! 

راستش وجودم پر از ترسه 

پر از سوالایی که نمیتونم جوابشون رو بدم

ی صلوات‌برای حاجتم‌میفرستی ممنون
سلام به دوستان. عزیزم رازیانه خیلی خوبه اما باید زیر نظر پزشک استفاده کنی اگر شما کیست سینه داشته با ...

سلام عزیزم حرفتون راجع به کیست درسته ولی رازیانه اکثربیماریهای زنانه( تنبلی تخمدان، چین وچروک پوست و.‌‌‌..) رودرمان میکنه ودوره استفاده اش هم چهل روزتاچهارماه هست