2777
2789
عنوان

کی میدونه شپش مو با چی از بین میره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 65 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره میشه بوی تندش شپش رو خفه میکنه ،کمی روی سرش بمونه نایلون بکش روش ، برای همیشه سرکه بریز توی شام ...

ببخش گلم سرکه چند دقیقه رو موهاش بمونه و اینکه موهاش باید خشک باشه یا خیس؟

من ودخترم دو ماه قبل گرفتیم .این کارا رو کردم خوب شد.سرکه زدم به موها یک ساعت صبر کردم .بعد سس مایونز زدم باز یک ساعت صبر کردم.با شونه دندونه ریز نیم ساعت شونه کردم. هر چی شپش و تخمشه کنده میشه.موهارو شستم و خشک کردم.شامپو دایمیتیکون از داروخونه بگیر.من زدم به مو یه شب تا صبح بود .تو حمام باز شونه زدم و آب کشیدم.یک هفته بعدم شامپو رو تکرار کن.همش میره

من ودخترم دو ماه قبل گرفتیم .این کارا رو کردم خوب شد.سرکه زدم به موها یک ساعت صبر کردم .بعد سس مایون ...

گلم منم این شامپو رو زدم ولی نوشته ۴دقیقه بمونه بعد بشوییم بعد با شونه شانه کنیم

مرسی گلم

فقط و فقط قطره كيميا

سس اسفند سركه و از اين قبيل كارها فقط وقت كشيه

فورا قطره كيميا بگير و راحت شو از شر شپش. و براى منم دعاكن

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…

قطره کیمیا

دخترم داشت هر راهی رفتم فایده نداست تا اینکه توی یک عطاری این قطره بهم پیشنهاد داد

عزیزم تبلیغ نیست،چون تجربه خودم هست،گفتم تا برای شما هم چاره ساز باسه

اول خدا           اخر خدا
عزیزم چی رو بافلفل و کره قاطی کنم؟

یکی کره بازکن اب بشه فلفل سیاه خیلی بریز بعد بزن به موهاش من دوتا کره روی سر دخترام استفاده کردم باورت نمیشه فقط روی سر این دوتا دخترام که زدم شپش کلا توی خونمون نابود شد خودم وپسرم که هم استفاده نکردیم کره وفلفل شپش های روی سرما هم نابود میشدند میدونی چرا چون شپش ما میرفتن روی سر اون دوتا هنوز فلفل روی سرشون مونده بود دیگه اونجا کورشون میکرد فکر کنم یه هفته بعدش بود کلا شپش توی خونمون بعد یکسال نابود شد همه روشی امتحان کردم فایده نداشت فقط همین خوب بود جواب داد حتی از داروخونه محلول ضد شپش گرفتم شونه صد شپش سرکه حتی سرامون رو با فاب شستم فایده نداشت که نداشت بعد اینجا اگه تخم رشک دیدی با ژیلت فقط همون تار مو روبزن

فقط توی شستن سرش بگو چشاموش ببنده از پشت سر ش اب بریز سرش رو بشور

خدایا شکرت❤وزن فعلی67 🌺وزن هدف57🌺 عضو گروه ابی💙💙 

[QUOTE=246105903]تو سرش رشک هست؟ سرکه باعث میشه رشکا همه کنده شن.بعد از همه این کارا تو‌ سرشو با دقت بگرد چیزی نباشه. ...[/Q

بله رشک هست و بزرگهاش هم هست ولی کمه شکر خدا