2777
2789
چقدر خوبه که میتونن کنار بیان با این موضوع من هنوز اعتماد به نفس کنار اومدن با این موضوع رو پیدا نکر ...

بابا من قدم ۱۸۰ وزنم ۵۶ اینا با این که الان ۵ سال ثابت ۵۶ هستم از این ترکا دارم اصلا نگاهشم نمیکنم ول کن بابا کل مدل ها هم دارن اصلا چیز زشتی نیست اصلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سفید شده

اگر قرمز بود با کرم و اینا میشد بهترش کرد. ولی وقتی سفید بشه دیگه هیچکاری نمیشه کرد شااااید شاااید با روش های کلینیکالی بشه کمی بهترش کرد ولی بخاطر اینکه هزینش زیاد میشه و اونقدر تاثیر نداره که از بین برن معمولا ارزش هزینه کردن نداره. من خودم یه عالمه دارم فکر کنم مال من بخاطر مسائل هورمونیه تازه همراه سلولیت هم هست ولی خب دیگه چه میشه کرد اکثرا دارن طبیعیه 

سعی کن پوستت رو مرتب با لوسیون بدن آبرسانی و با روغن ها چرب کنی که تا حدی پیشگیری بشه از ترک های جدید

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
بابا من قدم ۱۸۰ وزنم ۵۶ اینا با این که الان ۵ سال ثابت ۵۶ هستم از این ترکا دارم اصلا نگاهشم نمیکنم و ...

قربونت برم مرسی که اینا رو میگی انقد همه دور و ور من پوستاشون خوبه اعتماد به نفسمو داشتم از دست میدادم

قربونت برم مرسی که اینا رو میگی انقد همه دور و ور من پوستاشون خوبه اعتماد به نفسمو داشتم از دست میدا ...

ببین اگر بخوای خودنو مقایسه کنی با کسی سر یک ماه افسرده هستی من دندونام بهم ریختش اما انقدر بامزم کرده که همه میگن بهت میاد اما طبق معیار ها لبخندی قشنگه که دندون هم ردیف باشه حالا من یا قانون شکنی و‌ نبودن طبق اصول هنوز زیبا به نظر میرسم میخوام بهت بگم دنبال این نباش که از همه لحاظ بی نقص باشی دنبال این باش که با همه نقص ها هنوز زیبا به نظر بیایی حالا چطوری؟ وقتی که قبول داشته باشی زیباییی بخدا حتی سلولیت نقص نیست از نظرم خودتو مقایسه نکن اینجوری از هیچ چیز تو زندگی لذت نمیبری

عزیز دلم مرسی از راهنماییات

اسم لیزر هم لیزر آر اف فرکشنال فک کنم هست. حالا دوست داشتی یه تحقیقی خودت بکن شاید پزشک دید و گفت واسه تو مناسبه و جواب میگیری ازش و قیمتش واست مناسب بود

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
چه روغنی برای نرمی پوست خوبه؟

نمیدونم متاسفانه عزیزم

ببین اگر بخوای خودنو مقایسه کنی با کسی سر یک ماه افسرده هستی من دندونام بهم ریختش اما انقدر بامزم کر ...

قربونت برم من اگه همه طرز تفکر تو رو داشتن دنیا گلستان میشد

سلام عزیزم من هایفو انجام دادم پیش خانم دکتر عباسی بدون جراحی خیلی راضی بودم 

دستگاهشون ۱۰ بعدی ۲۰۲۳ آمریکاست  شمارشو میزارم برات خواستی باهاش تماس بگیر کارش عالیه ۰۹۱۷۵۱۳۳۳۸۶