2777
2789
عنوان

خواستگارم یه شاخه گل آورد😂🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1167 بازدید | 72 پست
گرونه خبب😂 نه ولی کارش زشت بوده چون‌ رسم ماکه اینطوریه اگه قبول نکنن گل و پس میدن

😂😂😂وای چه باحال

اینجا باید گل و شیرینی ببری اگه هم جواب منفی بود که دیگه هیچی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه شاخه ؟

نه بابا یه سبد بزرگ دورشم رزای صورتی اینقد ناز بود یعنی تو خونه اومدن بوش کل خونرو برداشته بود دوجعبه هم شیرینی یکی خشک یکی هم خامه ایی

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
حتی بیماری قلبی دارم فکر نکنم کسی بیاد میاد بنظرتون خیلی زشتم؟

۱۵ سال برای ازدواج خیلی بچس عزیزم

الان درسات بخون و به موفقیت و آیندت فکر کن

ان شاالله به موقعش ازدواج کنی

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیه🌷رب انزلنی منزل مبارک و انت خیر المنزلین 🌷 بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

خواستگاری حتما زیاد رفته بوده سِر شده طرف خواسته کم هزینه جمع بشه ولی واسه آشنایی معمولا زیاد خرج نمیکنن خواهر من لب دریا با شوهرش جلسه آشنایی گذاشته بودن یعنی عملا هیچی نیاوردن البته بگم خواسته خواهرم بود که توی خونه نباشه میخواست رسمی برگزار نشه.مهم خود پسره اس 

زندگی یه جاهایی سخته یه جاهاییش آسون توی آسوناش بیخیال سختاش نشو و واسش برنامه داشته باش و توی سختاش واسه آسون شدن و خوب کردن حالت تلاش کن. هر دوش میگذرن. زندگی همینه یه سفره باید از مسیر لذت ببری نه اینکه به فکر رسیدن به مقصد باشی. توی مقصد فقط باید از قطار زندگی بری پایین و سفر تمومه. یادت باشه زندگی چه خوب چه بد اونی که بتونه طعم زندگیشو تا پایان سفر شیرین نگه داره برنده اس و تنها کسی که میتونی این شیرینی رو تا پایان برات حفظ کنه خودتی و بس.نه مادرو خواهرو بستگانو حتی همسرت. چایی نبات زندگی خودت باش😊🙃
شاید تو فانتزی هاش داماد دوست داشته تو اولین قرار عاشقانه  یه گل بده به همسرش.. این دلیل خوبی ...

چم والا 

😂😂 طرف فانتزیش این نبوده که یه دسته گل بده ؟ 

نمی‌گرفت بهتر بود منم انگار یه حالی شدم وقتی گفت یه شاخه

خدا به پسره رحم کرده این حرکت و زده و طرف جواب مثبت نداده چون این دختر زن زندگی نیس، بمونه تا خواستگ ...

عزیزم میتونست اصلا همون شاخه گل رو هم نبره

بالاخره زن گرفتن این رسما رو هم داره

الان که مثل عهد قدیم نیست یهویی برن خونه کسی معمولا حرفای اولیه زده میشه و تا حدودی ردیفه

منکه میگم باید یه جعبه بزرگ شیرینی تر باشه اگه گل هم بود که بهتر اگه نبود یه شاخه هم نیاره سنگیتره والا

شاخه گل برا بردن تو پارکی سر قرار خوبه نه خاستگاری

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

دوتا جعبه واسه چی

دلشو برده بودم عزیزم 😂عاشقم شده بود طفلکی هنوزم همینجوریه عکسم رو صفحه گوشیشه هردفعه قفلشو باز میکنه عکسو بوس میکنه قربونش بشم

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉