2777
2789
عنوان

کرونای خفیف

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 26 پست

منم الان گلو دردم و بدن درد از امروز اینطور شدم 

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اطراف ما هر کی واکسن کامل زده بود خیلییی سخت گرفت و هفت هشت نفر که نزده بودن سبکتر رد کردن

ادم نمیدونه چیکار کنه 

یجا بده واکسنو میگن یجا میگن حتما بزنید ولی بنظرم همه چی بستگی ب ایمنی بدن خود ادم داره

عزیزم ولی من شنیدم قرنطینه ی این کرونا جدیده دو هفته نیس  دکتر گفته بود سه تا پنج روز  د ...

اره منم شنیدم البت ۵ تا ٨روز رو 

بعد اینکه همینجاهم دیدم گفتن ١٠ روز نهایتا ١۴ 

بعد تو سایتم ک میدیدم علائمش تا روز ١۴ نوشته بود ... 

و منم نمیدونم محض احتیاط رعایت میکنم چون میترسم یکی یوقت از من بگیره من از استرس میمیرم اونوقت😑 

دو دوز واکسن زدم  ولی نمیدونم تلقینه یا واقعا هست

حالا که حالت خوبه باور کن خوبی اصلا به مریضی بها نده خودش رد شه بره دنبال علائم بیشتر هم تو خودت نگرد من گرفتم اما نمیگم که در خودت احساسش نکنی 

فقط آب میوه و آب هویج و آب سیب بخور مایعات گرم و چای کمرنگ بخور غذاهات هم سرخ کرده نباشه آبگوشت و سوپ و نخود آب بخور ان شالله زودتر خوب میشی وقتت و انرژیت به خاطر مریضی هدر نمیره

شدیده؟

نه شدید نیست آزیترومایسین خوردم شربت دیفن هیدرامین خوردم استامینوفن خوردم بهترم 

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒
شدیده؟

ازصبح عسل با آب جوشیده قاطی کردم با لیمو تازه کمی زردچوبه ریختم سه باری خوردم ویتامین ث خوردم