منم اصلا بع رو خودم نمیارم که ناراحت میشم اما باز میگه بنده خدا ادم خوبی هم هست اما امروز داشتم از دور میومدم دید منو گفت که درازم هستی موهاتم فر هست از دور شبیه جودی ابوت شدی ناراحت شدم نمیدونم شاید از صمیمیت میگه اما بع نظرم کار بدی هست
چون صمیمی هستین ناراحت نشو بیخیال شوخی کرده فک نمیکرده ناراحت میشی بعد تو پیام بگو فداتشم بی زحمت بهم نگو دراز دوست ندارم این کلمه رو اینجوری اصلا ناراحتم نمیشه
میخوای چاق یا لاغرشی راهکارش پیش منه واتساپ بهم پیام بده اینستا به دلیل حجم زیاد و کار نمیرسم برم... 09384343180 اینم آیدی اینستام ولی الان کم میرم بیشتر تو آرایشگاه حضوری فروش دارم tebsonatisogand1
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ماشاءالله😁😍 بگو عزززیزززم قیافه خودتو تا حالا از بالا دیدی؟؟😯
البته فکر کنم چیزی تو دلش نیست چند وقت پیش همسایمون منو دید با مامانم گفت دخترو بلاخره دیدیم چقدرم درازه من ناراحت شدم گفتم بهش که حرفت بد بوده کلی عذر خواهی کرد گفت تو زبان ما بع قد بلند میگیم دراز اصلا منظوری ندارم و حلال کن واسه همین منم چیزی نمیگم دیگه زیاد
مسخره کردن کسی دلیل بر صمیمیت نیست عزیزم دفعه ی بعد بهش تذکر بده بگو دوست ندارم این حرف و بهم میزنی
کاش یاد بگیریم مسخره کردن دیگران شوخی نیست
خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ... 🥀🥀🥀🥀💔💔 پرنده ای کهــ رفت بگذارد برود....💔 هوای سرد بهانهــ است .... هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔