2777
2789

بله هورمونها میرن بالا مثلا اگرپریودی شما ۲۸روزه باشه از ۹پریودی کیت بنداز اگرمثبت شد که یعنی نزدیک تخمک گذاریه وباید اقدام کنیدکه معمولا میگن یک روز درمیون باید نزدیکی کرد چون تخمک به مدت ۲۴ساعت زنده نمیمونه ولی اسپرم به مدت یک هفته تورحم میمونه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله هورمونها میرن بالا مثلا اگرپریودی شما ۲۸روزه باشه از ۹پریودی کیت بنداز اگرمثبت شد که یعنی نزدیک ...

من پریودام ۳۵ روزس طبق تقویم پریودی از نوزده پری تا ۲۲ ک انروز باشه تخمک گزاریه امروز کیت نزدم ولی احتمال زیاد طبق رنگ کیت دیروز امروز هست

ولی فولیکولام روز ۱۶ کوچیک بود میگم بعنی ممکنه بزرگ شده بلشن و تخمکو ازاد کنه

امیدبخدا من پریروز مثبت بود دیشب اقدام داشتم امروزم کیت زدم داره کم رنگ میشه یعنی آزاد شده دیگه  ...

انشاالله که به سلامتی باردار بشید

اما اگه میخوای شانس بارداری افزایش پیدا کنه نباید تنها یه روز اونم روز تخمکگذاری رابطه داشته باشید

معمولا بهترین زمان دوروز قبل تخمکگذاری و روز تخمک گذاری که به اندازه کافی اسپرم مرغوب داخل لوله باشه

و بهتره اون یک روز درمیون رابطه تا یه هفته رعایت بشه

من پریودام ۳۵ روزس طبق تقویم پریودی از نوزده پری تا ۲۲ ک انروز باشه تخمک گزاریه امروز کیت نزدم ولی ا ...

روز ۱۶ فولیکولاتون چند بود؟

چون شما سیکل طولانی دارید طبیعیه که روز شونزده کوچیک باشه

هر روز فولیکول ها۱.۵ تا ۲ میل رشد میکنه

و تا روز ۱۹ یا ۲۲ که روز تخمکگذاریه به اندازه مناسب میرسه

روز ۱۶ فولیکولاتون چند بود؟ چون شما سیکل طولانی دارید طبیعیه که روز شونزده کوچیک باشه هر روز فولیک ...

من پریودای ۳۵ روز دارم اره روز ۱۶ خیلی زود اما دکتر تاکید کرد ک همون روز برو دیروز ترشحات کشدار بی رنگ داشتم احتمالا من میگم دیزوز ازاد شده

نمیدونم امید بخدا