2777
2789
عنوان

کسی هست ب عشق ناممکن رسیده باشه؟

1433 بازدید | 24 پست

مثلا وقتی عاشق شدید هیچ راهی نباشه به هم برسید ب طرفم نگید ولی تهش مال هم شید؟

میخام ببینم چقد شانس دارم:(

اگه ی روزی عصبی یا ناراحت بودم کسی ازم دلخور شد حتما بفرماید ازتون عذر خواهی کنم🌼گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد.❤‍🩹
من اولش فکر میکردم نمیشه ولی شد :)

راس میگی؟

اگه دوس داشتی داستان شو بگو

دلم اروم نمیشه

عاشق یکی شدم که درصد رسیدنم بهش صفره

اگه ی روزی عصبی یا ناراحت بودم کسی ازم دلخور شد حتما بفرماید ازتون عذر خواهی کنم🌼گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد.❤‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هیجوقت ب خدا اصرار نکردم برا هیچی

ولی از وقتی دیدمش همش میگم خدایا من ی جیزیو بخام میشه بهم بدی

راس میگی؟ اگه دوس داشتی داستان شو بگو دلم اروم نمیشه عاشق یکی شدم که درصد رسیدنم بهش صفره

منم سه سال پیش عاشق یکی شدم که احتمالش زیر صفر بود ولی شد من همه چیو سپردم ب زمان و حل شد غیر ممکن بود واسم

واقعا ؟ من اینجوری ‌‌‌‌‌‌‌ ‌ام..خیلی ناامیدم. یعنی میشه ؟

اره عشقم چرا نشه اگه به صلاحت باشه خدا بخدا حتمن میشه 

ی شبایی انقدر گریه میکردم انقدر حسرتشو میخوردم ولی الان کنارمه درست میشه ناامید نباش

منم سه سال پیش عاشق یکی شدم که احتمالش زیر صفر بود ولی شد من همه چیو سپردم ب زمان و حل شد غیر ممکن ب ...

الهی همیشه کنار هم دلتون اروم باشه ❤

خودشم میدونست عاشقش شدی؟

من هیجوقت ب خدا اصرار نکردم برا هیچی ولی از وقتی دیدمش همش میگم خدایا من ی جیزیو بخام میشه بهم بدی

باورت میشه من روز تاسوعا چندسال پیش گفتم خدایا یکیو بیار تو‌زندگیم ک این خصوصیاتو داشته باشه و اومد تو زندگیم بعد چندماه ولی چقدر سخت اومد انقدر استرس کشیدم و گریه کردم ک الان ارامش دارم نشد بودا ولی شد 

واسه توم‌میشه ایشالله

باورت میشه من روز تاسوعا چندسال پیش گفتم خدایا یکیو بیار تو‌زندگیم ک این خصوصیاتو داشته باشه و اومد ...

چقد خدا دوست داشته

دقیقا منم همیشه تو ذهنم همچین مردی بود 

ولی اون اصلا کسیو نگا نکرد ن من نه بقیه دخترا

ای کاش ی روز بشه 💔😘

الهی همیشه کنار هم دلتون اروم باشه ❤ خودشم میدونست عاشقش شدی؟

یجورایی میدونست اونم از من خوشش میومد ولی من ی روز بهش گفتم دیگه طاقتم نکشید راستشو بخای ترسیده بودم اون روزا میگفنم ب خودم اگه تاابد حسرتش ب دلم بمونه چی ؟اگه من برم و فراموشم کنه چی ولی دلمو زدم ب دریا چشامو بستم رو همه چی گفتم اونم قبول کرد و غیرممکن منو ممکن کرد

یجورایی میدونست اونم از من خوشش میومد ولی من ی روز بهش گفتم دیگه طاقتم نکشید راستشو بخای ترسیده بودم ...

عزیزم

من هیچ شانسی ندارم اصلا محل زندگی هامون ی جا نیس

اونم خیلی محجوب بود کسیو نگا نکرد شایدم دید ولی من نگاش نکردم

دلم اروم نداره اصلا انگار پروانه تو دلمه 

کاش خدام منو نگا کنه 

عزیزم من هیچ شانسی ندارم اصلا محل زندگی هامون ی جا نیس اونم خیلی محجوب بود کسیو نگا نکرد شایدم دید ...

ایشاالله خدا برات بهترینارو مینویسه 

واسه ارامش قلب نازت ایت الکرسی میخونم❤️

اره عشقم چرا نشه اگه به صلاحت باشه خدا بخدا حتمن میشه  ی شبایی انقدر گریه میکردم انقدر حسرتشو ...

منم همینجوری ام😭

الهی همیشه خوشبخت باشید❤️

ببخشید اما چند سالتون بود؟

مرا خیال تو بیخیال عالم کرد...!