2777
2789
عنوان

هموروئید

| مشاهده متن کامل بحث + 6410 بازدید | 76 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چ‌ربطی داره به کولون گلم، هموروئید کلافه مویرگی مقعده که بیرون زده، کلونوسکوپی بیشتر تحریکش میکنه&nb ...

من برای معاینه دقیق گفتم

زن دایی خودم ۳ ماه بود همورویید و مشکل گوارشی پیدا کرده بود وزنم کم میکرد آخر معلوم شد تو قسمت انتهایی روده ش مشکل داره کار به شیمی درمانی و جراحی کشید

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

من همورویید و شقاقم باهم جفتی داشتم باید بگه من استادش شدم استاااااااااد.تو شیمی درمانیم چنان یبوستی میشدم و پلاکتام پایین بود چندین ماه زخم خوب نمیشد.اولین قدم تا جایی گه طاقت داره موقع دستشویی باید میگم باید تا جایی تحمل داره با آب داغ دستشویی کنه.یعنی قبل مدفوع آب داغ به خودش بگیره کلا دستشویی با آب داغ باشه خودش آب داغ گرفت به خودش ارامش احساس کرد خودش تا نهایت توانش درجه آب میبره بالا.دوم همین نخوردنا باعث یبوست میشه باید بخوره وقتی میخوری دیگه روده حسابی مدفوع رو مواد ازش نمیگیره که بدنو تامین کنه اینه شکمش کمی روانتر میشه اگه زخمش خوب نمیشه باید ببینی دلیلش چیه بعد کرم فیشر بگیره خودشو چرب کنه.شیافت هموروئید از این گچی بگیره نه اون بی رنگ ها آشغالن بعدشم ثنا بخر با گل محمدی .بنداز تو آب جوش چند دقیقه قل بزنه با شعله کم رنگشون برگشت در قابلمه بزار بعد بزار یک گوشه دم بیاد بعد از صافی رد کن با نبات شیرین کن بزار یخچال.خودش میفهمه حدش چقدره.مثلا من با یک لیوان نرم میشد شکمم .به بعضیا درست کردم با یک فنجان شدیدا اسهال شدن.باید خودش کم کم بخوره تا ببینه شکمش کار کنه و مراقبت کنه زخمش خوب بشه دیگه تمامه

یا خدا خدانکنه برای ما اینجوری بشه

نه بابا عزیزم نگفتم که نگران شی میگم دقیق پیگیری کنید دکترش و عوض کنید متاسفانه دکترا از سر باز میکنن اکثرا آدم خودش باید پیگیر باشه

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

اینا که بالا نوشتم تجربه خودمه اونقدر درد داشتم بیرون دستشویی خودمو میکوبیدم تو دیوار که درد مقعدمو  کمتر حس کنم صد تا دکتر رفتم همینا که گفتم بهتر از صد تا دکتر و قرص و کوفت و زهرماره

نه تبریز 

عزیزم منم شقاق و بواسیر داشتم رفتم دکتر گف التهاب روده باعث ایجاد این مشکلاتت شده اشتها نداشتم حالت تهوع داشتم یذره پایینتر از معده ام درد میکرد حتی از بوی غذا هم حالم بهم میخورد بشدت وزن کم کردم تقریبا ۴_۵کیلو گاهی اسهال و گاهی یبوست بودم دکتره داروهاش خوبه ولی گفته یماه دیگه بازم بیا پادردم داشتم ولی هنو یکم درد میکنه بعضی وقتا دسشویی رفتنی هم خون میدیدم

من همورویید و شقاقم باهم جفتی داشتم باید بگه من استادش شدم استاااااااااد.تو شیمی درمانیم چنان یبوستی ...

اره عزیزم همین اب گرم تو بتادین نشستن خوردن اینجور چیزا رو میکنه دکترم میگه نزار اسهال شی