2777
2789
پستونک نمیگیره، میخواد بالا بیاره وقتی میذارم دهنش اما سینمو هم نمیگیره ، شیر خشکیه☹️😔

ای خدا چرا شیر خودت رو ندادی بهش از روز اول .آره اینطور که میگی پستونک حالش رو بهم میزنه🧿🧿🧿🧿🧿🧿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای خدا چرا شیر خودت رو ندادی بهش از روز اول .آره اینطور که میگی پستونک حالش رو بهم میزنه🧿🧿🧿🧿🧿🧿

سزارین بودم شیر نداشتم روزای اول، بعدش که شیرم اومد سینمو نمیگرفت، یکی دو ماه به زور دوشیدن و رابطبهش دادم ولی الان دیگه اصلا نمیگیره،

ب. امید خدا اما بزار بچه دار بشی یک ثانیه چشمات رو هم نمیره من یادمه ب خدا می‌نشستم شیر میدادم ب بچه ...

دوس ندارم بچه دار بشم اصلا میترسم مسئولیت خیلیییییی بزرگیه

ولی الان دلم‌نوزاد میخاد بچه‌کوچیک تو دوروبرمون نیس

اون روز بیمارستان بودم یه فنچ کوچولو بغل مامانش بود داشتم بال بال میزدم براش اونم‌میخندید🥺🥺🥺🥺🥺🥺

به سمت بیکران‌و فراتر از آن✨                                                   زنانی که پای دویدنشان را بریده اند دخترانی به دنیا می اوردند که بالی برای پرواز دارند🧚🏼‍♀️                                                             غروب های زیبا ...نیازمند اسمان های ابری هستند🪐🌤                   به زودی میام تاپیک موفقیتامو‌‌میزنم🌈
سزارین بودم شیر نداشتم روزای اول، بعدش که شیرم اومد سینمو نمیگرفت، یکی دو ماه به زور دوشیدن و رابطبه ...

خدا حفظش کنه همین که سالمه اللهی شکر میگذره خیلی مراقبش باش شیر خشک خوب براش بخر که خیلی مقویی باشه

دوس ندارم بچه دار بشم اصلا میترسم مسئولیت خیلیییییی بزرگیه ولی الان دلم‌نوزاد میخاد بچه‌کوچیک تو دو ...

عزیزم خدا زمانی که ی رحمت بهت میده خیلی چیزا دیگو بهت میده و هزاران فرشته هم می‌فرسته که مواظب جفتتون باشه من 19سالم بود تنهایی تنها بودم رچباردار شدم با پا خودم تنها رفتم بیمارستان زایمان کردم طبیعی 50تا بخیه خوردم با پا خودم فرداش برگشتم خونه انگار خدا ی قدرت بهم داد تکوتنها جوری ازش مواظبت میکردم که انگار مادر 10تا بچم همه میگفتم انتظار نمی‌رفت که مواظب بچه باشی خدا خودش کمکت می‌کنه مامان شدن خیلی خوبه از خدا می‌خوام مامان ی بچه ی ناز و زیبا بشی که پیشونیش بلند بختش سفید عاقبت بخیری سر راهش باشه 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿❤️😘

عزیزم خدا زمانی که ی رحمت بهت میده خیلی چیزا دیگو بهت میده و هزاران فرشته هم می‌فرسته که مواظب جفتتو ...

ممنونم عزیزدلم خدا بچتو برات حفظ بکنه و همیشه سلامت و‌موفق باشه تو زندگیش❤️🧚🏼‍♀️

به سمت بیکران‌و فراتر از آن✨                                                   زنانی که پای دویدنشان را بریده اند دخترانی به دنیا می اوردند که بالی برای پرواز دارند🧚🏼‍♀️                                                             غروب های زیبا ...نیازمند اسمان های ابری هستند🪐🌤                   به زودی میام تاپیک موفقیتامو‌‌میزنم🌈
پستونک نمیگیره، میخواد بالا بیاره وقتی میذارم دهنش اما سینمو هم نمیگیره ، شیر خشکیه☹️😔

عزیزدلم پستونک اندازه درستی خریدی ؟ نوعش رو عوض کن . به نظرم بزرگه که بالا میاره . و اینکه برای پستونک گرفتن نی نی ها باید خیلی وقت بذاری و تلاش کنی 

⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩تو مثل بارون غمو آسون می‌بری از یاد من .... با تو خوبن بی غروبن خاطرات شاد من ..... زار و خسته دل شکسته بینوا فرهاد من ..... مرغ آمین کی به شیرین می‌رسه فریاد من⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩