2777
2789

🖐🏻

خودتونو بزور تو دل کسی نچپونید از باسنش میزنید بیرون، از ما گفتن بود:)برام مهم نیست تو راجبم چی فکر میکنی.مهم اینه که من خودمو میشناسم، خودم میدونم چجور آدمیم، دوس دارم چجوری باشم، چجوری بگردم، باور کن نظراتت برای من مهم نیست.چون نظرای تو برای خودته و به من اصن مربوط نمیشه.،،چایی که سرد میشه روش آب جوش میریزن که گرم شه؛ چایی گرم میشه ولی کمرنگ میشه.رابطه ها ام اینطورین ، شاید بعد از یه دعوا یا جدایی دوباره باهم گرم شید ولی اون رابطه کمرنگ میشه ، هیچی دیگه مثل قبل نمیشه هیچی،،بعضی وقتا یه دونه انگشت وسط برای اینکه طرف بدونه چه حسی داری کافی نیست. واسه همینه که دوتا دست داری:)‌‌‌،، برای عاشق شدن ، دوست داشتن کافی نیس اندکی خریت به علاوه گذشت به میزان لازم هم باید بهش اضافه کرد:) ‌تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفتو ببخشی، یه بار خودتو برای انتخابِ اشتباهت ببخشو تمومش کن‌‌،، 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افرین به شوهرت😂😂

😁😁 دیگه دیگه کیک به این خوشمزگی درست میکنم بخوره باید یه کاری بکنه 😎

لطفا برای مادر شدنم دعا کنید ☘️ خدایا شکرت به هزار و یک دلیل 💞   حتی ایمانتون هم بوی گناه میده😔   تاپیک های عکس تگ کنید حتما 😍  عاشق ❤️ یا صاحب الزمان العجل 🌹 باهام دعوا نکنید کاربر خوبیم🥺 خیلی وقته اینجام ولی بیشتر فقط میخونم بقیه چی میگن😬 یه کاری داشتم مجبوری عضو شدم آخر 😌 
 منم اینطوریم ولی امشب کاش زودخوابم ببره صب باید بیدارشم 8 ناهار درس کنم🥱

۸ ناهار درست کن بخواب دوباره

گلوله نمی دانست تفنگ نمی دانست شکارچی نمی دانست پرنده داشت برای جوجه هایش غذامی برد خداکه می‌دانست نمی دانست؟!
😁😁 دیگه دیگه کیک به این خوشمزگی درست میکنم بخوره باید یه کاری بکنه 😎

عاره والا ولی واقن این چیههه گذاشتی پروفت دلم خواست 😻😻

واسه کسایی که کوررنگی دارن رنگین کمون نباش😾🌈🦄🥀

من بی ندارم😂

متاسفانه اینه یادگرفتم نخندم💔حتی اگ فاز گرفتم با یه جووک🖤تا بلند خندیدم محکم دستم و گاز گرفتم.# یاس                                      تورک قیزی🖐️
 عاره والا ولی واقن این چیههه گذاشتی پروفت دلم خواست 😻😻

😁 نیت های شوووم

لطفا برای مادر شدنم دعا کنید ☘️ خدایا شکرت به هزار و یک دلیل 💞   حتی ایمانتون هم بوی گناه میده😔   تاپیک های عکس تگ کنید حتما 😍  عاشق ❤️ یا صاحب الزمان العجل 🌹 باهام دعوا نکنید کاربر خوبیم🥺 خیلی وقته اینجام ولی بیشتر فقط میخونم بقیه چی میگن😬 یه کاری داشتم مجبوری عضو شدم آخر 😌