2777
2789
عنوان

چرا بیدارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 35 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شب تنها موقعی که آرامش دارم دوسش دارم معمولا تا ساعت پنج شیش بیدارم🦉

معنای۷ سال رو‌کی خوب می‌فهمه؟دانشجو های پزشکی.معنای۴ سال رو کی خوب می‌فهمه؟بچه های کار شناسی.معنای ۲ سال رو کی خوب می‌فهمه؟ سرباز ها.معنای ۱ سال رو کی خوب می‌فهمه؟پشت کنکوری ها.معنای ۹ ماه رو کی خوب می‌فهمه؟بانوان باردار.معنای ۱ ماه رو کی خوب می‌فهمه؟ کسایی که ۳۰ روز ماه مبارک رمضان رو روزه گرفتند.معنای ۱ هفته رو کی خوب می‌فهمه؟ سر دبیرهای مجلات هفتگی.معنای ۱ روز رو کی می‌فهمه؟ کارگران روز مزد.معنای ۱ ساعت رو کی می‌فهمه؟ عاشق منتظر.معنای ۱ دقیقه رو کی خوب می‌فهمه؟اونایی که از پرواز جا موندند.معنای ۱ ثانیه رو کی خوب می‌فهمه؟ اونایی که در تصادف جون سالم به در بردند.معنای ۱ دهم ثانیه رو کی می‌فهمه؟ اونایی ک تو المپیک مقام دوم رو به دست اوردند.فقط خواستم بگم قدرت لحظه لحظه های زندگیتون رو بدونید و ازشون استفاده کنید، خیلی زود تموم میشه.شاید فرصتی که الان داری، لحظاتی دیگه فقط برات رویا باشه. اکانت تعلق به چند کاربره لطفا اشتباه نکنید با تچکر فراوان از شما بزرگواران
خدا شفاش بده ایشالله خودت چطوری

خودمم دارم میمیرم شکر خدا 😂😂خدایا بزار یکیمون خوب شه بعد اون یکی مریض کن واقعا توان ندارمم🥺

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!
میگرنم عود کرده هرچی قرص میخورم خوب نمیشه  مثلا باکلاسم

😂😂😂

معنای۷ سال رو‌کی خوب می‌فهمه؟دانشجو های پزشکی.معنای۴ سال رو کی خوب می‌فهمه؟بچه های کار شناسی.معنای ۲ سال رو کی خوب می‌فهمه؟ سرباز ها.معنای ۱ سال رو کی خوب می‌فهمه؟پشت کنکوری ها.معنای ۹ ماه رو کی خوب می‌فهمه؟بانوان باردار.معنای ۱ ماه رو کی خوب می‌فهمه؟ کسایی که ۳۰ روز ماه مبارک رمضان رو روزه گرفتند.معنای ۱ هفته رو کی خوب می‌فهمه؟ سر دبیرهای مجلات هفتگی.معنای ۱ روز رو کی می‌فهمه؟ کارگران روز مزد.معنای ۱ ساعت رو کی می‌فهمه؟ عاشق منتظر.معنای ۱ دقیقه رو کی خوب می‌فهمه؟اونایی که از پرواز جا موندند.معنای ۱ ثانیه رو کی خوب می‌فهمه؟ اونایی که در تصادف جون سالم به در بردند.معنای ۱ دهم ثانیه رو کی می‌فهمه؟ اونایی ک تو المپیک مقام دوم رو به دست اوردند.فقط خواستم بگم قدرت لحظه لحظه های زندگیتون رو بدونید و ازشون استفاده کنید، خیلی زود تموم میشه.شاید فرصتی که الان داری، لحظاتی دیگه فقط برات رویا باشه. اکانت تعلق به چند کاربره لطفا اشتباه نکنید با تچکر فراوان از شما بزرگواران
منم کرونا دارم کلا خوابم نمیگیره 

کرونا چقد زیاد شد یهو 🥺

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!
خودمم دارم میمیرم شکر خدا 😂😂خدایا بزار یکیمون خوب شه بعد اون یکی مریض کن واقعا توان ندارمم🥺

عزیزم ایشالله که همه چی به خیر باشه

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

منم شوهرم با دوستاش رفته تفریح خونه بابامم دارم حرص میخورم😂😂😂😂

حرص چرا شما ام خوش بگذرون😂

عزیزم ایشالله که همه چی به خیر باشه

قربونت❤خداکنه تا فردا زنده بمونم خودم حواسم بهش باشه بابامم شهر دیگه ایه خیلی سخته🥺

بچه م مریضه تب داره

آخیی ایشالله زود خوب شه❤

استرس نتایج کنکور خوابم نمیبره:/

موفق باشی♡بگیر بخواب بیخیال با استرس که نتیجه عوض نمیشه