2777
2789
عنوان

اهنگ قفلیتون

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 81 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

رو اهنگای سم کراشم🤣🤣

امشو شوشه لاپاک لیلی لونه

امشو شوشه یارم‌پر از جونه 

ای عع او عع ع ع ا اوی او عع😂😂

میخرم سال دیگههه واست النگوی طلا

و با پولای من هرچی‌که میخواستی خریدی😂😂😂

ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟
آهنگ قفلیم آدما ازادما زود سیر میشن گوگوشه با صدای بلند میخونم دخترمم حفظ شده اهنگ خستم ازاین حال خ ...

گوگوش 

داغ یک عشق قدیمو اومدی تازه کردیش خ خوبه 🙂👌

🤍آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت.......کسایی که تو سرنوشت هم باشن یه روزی بهم برمیگردن شاید دور باشن شایددور بشن شاید دیر همه پیدا کنن  اما بالاخره به هم میرسن...گذشته ای که حالمان را گرفته است؛آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم،و حالی که حالمان را بهم میزند!چه زندگی خوبی....💔رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی                                                                           ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                
رضا بهرام  ای گل مریم خوابتو دیدم باز توی رویایی دلنشین و دلباز گفتم از عشق و ساده خندید ...

منو یاد یه خواب انداخت 

خیلی جالب بود 

با اینکه این آهنگ رو صدبار گوش دادم 

الان که داشتم پستتو می‌خوندم 

یه دفعه یاد یه خواب افتادم که چند شب پیش دیدم 

وتقریبا مثل همین آهنگ قشنگ بود

رو اهنگای سم کراشم🤣🤣 امشو شوشه لاپاک لیلی لونه امشو شوشه یارم‌پر از جونه  ای عع او ع ...

وایی 

مث من 🤣🤣🤣

اگه یادش بره ک وعده با من داره وای وای وای 

🤍آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت.......کسایی که تو سرنوشت هم باشن یه روزی بهم برمیگردن شاید دور باشن شایددور بشن شاید دیر همه پیدا کنن  اما بالاخره به هم میرسن...گذشته ای که حالمان را گرفته است؛آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم،و حالی که حالمان را بهم میزند!چه زندگی خوبی....💔رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی                                                                           ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                
وایی  مث من 🤣🤣🤣 اگه یادش بره ک وعده با من داره وای وای وای

عه همزادمو پیدا کردمممم😂😂😂

اصلا‌رو هرچی سمه کراشممم🤣🤣🤣🤣

دس کوچولو پا کوچولو🤣🤣نازمو بکش همیشههه بدون من نمیشه

ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟
گوگوش  داغ یک عشق قدیمو اومدی تازه کردیش خ خوبه 🙂👌

اونم زیاد میخونم 🙂

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
اینکه ؟ دلتنگ توم بنگر چه کنم؟ ببین نفس گرفته از هوایت 

دلتنگ توام که به داد دلم برسی تا عشق تو را نفسی ندهم به کسی….

میونستم که اسیری میدونستم داری میری مهستی

از کسی خاطره دارم که دیگه برنمیگرده. دیگه نمیاد اونی که ازم مثه نفسم جدا نیست. احساسم اینه از روزی که رفت هر جا که میرم هوا نیست. منصور

تو ناز پرورده ای عشقم به آغوش خودم برگرد منصور

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿