2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینو ناموسا چرا پست اول نمیزارید

دنبال پربازدیدیه

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

دنبال پربازدیدیه

عه اینجوری همون دونفری که هستن هم ول میکنن میرن

فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ .... 

میرمااااا بزاررر دبههههه

برای دختری که لباس عروسشو نپوشید خط چشم یاد نگرفت خواننده نشد چشمش و از دست داد      برای پسری که گیاهشو کاشت و بزرگ شدنشو ندید  پسری که کسیو نداشت و کل ایران و داشت     برای پدری که لباس پسرشو سر مزارش پوشید(: 

مبارکههه خوشگلههه

برای دختری که لباس عروسشو نپوشید خط چشم یاد نگرفت خواننده نشد چشمش و از دست داد      برای پسری که گیاهشو کاشت و بزرگ شدنشو ندید  پسری که کسیو نداشت و کل ایران و داشت     برای پدری که لباس پسرشو سر مزارش پوشید(: 
عه اینجوری همون دونفری که هستن هم ول میکنن میرن

ول کن برو گل خرید های این که به کارت نمیاد 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

2790
2778
2791
2779
2792