2777
2789
داداش منم اینجوریه میخنده به دعواهاش من خیلی عصبی میشم

ولش کن بابا یکم بگذره میخندی به این که چرا عصبی میشی من که میشینم به این سوتی هایی که وسط دعوا میده میخندم

من او را خواستم تا زنده بمانم...او مرا می خواست تا تنها نماند...فرق است میان:حوض بی ماهی و ماهی بی حوض:)!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂مامان منم سوتی زیاد میده 

اره بابا ولش کن من اصن جوابشو نمیدم جواب ندی یکم بیشتر داد و بیداد میکنه ولی بعد ۵ دقیقه اروم میشه اونجوری جوابشو بدی دو ساعت داد و بیداد میکنه

من او را خواستم تا زنده بمانم...او مرا می خواست تا تنها نماند...فرق است میان:حوض بی ماهی و ماهی بی حوض:)!
اره بابا ولش کن من اصن جوابشو نمیدم جواب ندی یکم بیشتر داد و بیداد میکنه ولی بعد ۵ دقیقه اروم میشه ا ...

اهوم موافقم .. ولی یه حرفایی میزنه ک میسوزم نمیتونم جواب ندم 😂 دقیقا چیزایی رو میگ که میدونه خیلی حساسم و باهاش عصبی میشم

اهوم موافقم .. ولی یه حرفایی میزنه ک میسوزم نمیتونم جواب ندم 😂 دقیقا چیزایی رو میگ که میدونه خیلی ح ...

مامان منم مخصوصا اونجا که میگه دختر فلانی رو ببین😂