2777
2789
میشه بگی چجوری درس خوندی؟

با من از ۵ سالگی گتاباب دکتر شاکری و .... کار کردن و پایم قوی بود 

میخواستم نمونه بدم ک سال ما نمونه جمع شد من اواسط سال ششم تصمیم رو گرفتم و شرو کردم یه کتاب استعداد تحلیلی قلم چی رو دو دور حل کردم کاملا حفظش شده بودم 

اینکه بگم ۲۰ ساعت چمدونم ده ساعت در روز درس خوندمم نه عین یع بچه عادی ک درس میخونه 

فشار زیاد داغون میکنه چون اگر قبول بشه بازم قراره تحت فشار باشه و سال اول وحشتناکه و خیلی اذیت میشه 

ازمونای قلم چی خیلی کمکم کرد چند ازمون پایانیش برای ورودی تیزهوشان بود و خیلی سوالا مشابه خود ازمون بود 

کتاب سی و یک استان (سی + یک استان) اسمش رو نمیدونم اون هم خیلی خوبه 

گتابای استعداد تحیلی قلم چی هم خوبه 

با توجه با تاپیک های قبلتون ک گفتین مباحث هوش رو همون کلمات رو مثلا حفظ کنن !

خب قطعا هزاران کلمس اینجا دیه باید واقعا بچه خودش بگیره و بفهمه بتونه تا حدی معنی کنه و گزینه متفاوت رو انتخاب کنه یه جور تست هوشه نیاز ب حفظ نداره 

ولی از قبل نمونه هاشو حل کنه دستش میاد 

بیشتر سوالایی میدن ک وقت رو بگیرن چ بچه گیج شه 

مثلا به ما یخ متن دادن گفتن بگردین تو این متن چند تا کلمه هست ک داخل حرف دو نقطه ای باشه 

چند هست سه نقطه ای باشه و این کلی وقت میرفت و همه گیح میشدن 

در کل بگم ک بیشتر هوش و مدیریت زمانه البته ک هوش تحصیلی هم کم تاثیر نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با من از ۵ سالگی گتاباب دکتر شاکری و .... کار کردن و پایم قوی بود  میخواستم نمونه بدم ک سال ما ...

ممنون لطف کردیدمن الان مبتکران ثبت نامش کردم هوش کمپلکس معلم درس میده خوبه ولی هوش کلامی که بیشترمتصادومترادف هستندوحفظی خوب نیست 

میخواید ازمون بدید یا اینکه قبول شدن میخوان بدونن وقتی وارد شدن چجوری درس بخونن؟ 

نه میخادآزمون بده الان شروع کرده براآزمون بخونه میخام یه روش درست پیداکنم براخوندن حالاکه تلاش میکنه راه درست وبره

میشه ازخواهرتون بپرسیدچجوری درس خونده

کلاس رفت و تست ..یه ۱۵ میلیونی خرجش کرد

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂
نه میخادآزمون بده الان شروع کرده براآزمون بخونه میخام یه روش درست پیداکنم براخوندن حالاکه تلاش میکنه ...

اها

انشالله موفق باشن عزیزم

من درسای مدرسمو میخوندم خیلی خوب بلدشون بودم ولی توی تابستون و قبل از آزمون درس نخوندم ولی کلا درسم خیلی خوب بود بلد بودم همه رو

من توی تایم قبل از آزمون استعداد تحلیلی کار کردم 

و تست هوش از اینترنت حل میکردم

(بستگی ب شهر یا شهرستانی که توش زندگی میکنید هم داره هرچه کوچکتر امکان قبولی بالاتر) 

زیاد بهش فشار نیار و جوری نشون بده که انگار مهم نیست براتون این خیلی مهمه این رفتار خانوادم خیلی بهم کمک کرد😊

در اخر درسای مدرسش رو خوب بخونه آزمون سختی نیست انشالله که نتیجه دلخواه کسب میشه🌹

میدونم حساسیت های مامانا خیلی توی این زمینه که بچه هاشون اذیت نشن زیاده ولی من از همون اول و حتی شاید زودتر به آموزشگاه موفقیت رجوع کردم و در مدت مناسب و بدون اینکه فشار زیادی روی دخترم ایجاد بشه با برنامه و کمک مشاوران این آموزشگاه تونست خیلی عالی آزمون رو بده و قبول بشه.

میدونم حساسیت های مامانا خیلی توی این زمینه که بچه هاشون اذیت نشن زیاده ولی من از همون اول و حتی شاید زودتر به آموزشگاه موفقیت رجوع کردم و در مدت مناسب و بدون اینکه فشار زیادی روی دخترم ایجاد بشه با برنامه و کمک مشاوران این آموزشگاه تونست خیلی عالی آزمون رو بده و قبول بشه.