2777
2789
عنوان

بلوغ😐🗿

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 34 پست
آها من سبزم ولی وقتی پریود میشم انقددددد خشگل میشم ک نگو ینی حاضرم تموم عمرم پریود باشم 😐🖐 لنتی ...

بنظرم اون دوران اعتماد ب نفست زیاد میشه🤣

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
بنظرم اون دوران اعتماد ب نفست زیاد میشه🤣

😂😐

آخه خیلی حال میده😂🖐 

نماز روزه همهههه تعطیل 😃🖐

بعد من جزو اونام ک درد هیچییییی ندارم 😂🖐😐

پامیشم آهنگ میزارم میرقصم 😄💔

مث خرررر میخورم😂🖐😐

کلا خیلیییی باحالهههه😂😐🖐

کاش سمت حرمت پنجره ای باز شود 💔😭                   آن روز در دلم حال و هوایی می‌شود ناب !🖤                     امسال هم نشد به کربلایت بیایم ولی ... عجیب دل تنگم💔😔   ولی شنیدی میگن عاشق اگه از عشقش جدا بشه میمیره؟ الان من از کربلات دورم 💔 دارم میمیرماااا 😭 ی کاری کن بیام آقا 💔😭    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😐 آخه خیلی حال میده😂🖐  نماز روزه همهههه تعطیل 😃🖐 بعد من جزو اونام ک درد هیچییییی ندار ...

کیف میکنیا🤣🤣خوش بحالته حسابی

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
کیف میکنیا🤣🤣خوش بحالته حسابی

ارععع 😂💔🖐

کاش سمت حرمت پنجره ای باز شود 💔😭                   آن روز در دلم حال و هوایی می‌شود ناب !🖤                     امسال هم نشد به کربلایت بیایم ولی ... عجیب دل تنگم💔😔   ولی شنیدی میگن عاشق اگه از عشقش جدا بشه میمیره؟ الان من از کربلات دورم 💔 دارم میمیرماااا 😭 ی کاری کن بیام آقا 💔😭    
ارععع 😂💔🖐

😂🍃

گفتی ۱۵ سالته؟

ینی میری دهم؟