2777
2789
عنوان

نیوشا ضیغمی

| مشاهده متن کامل بحث + 2547 بازدید | 35 پست
نیوشا با چیه اون ازدواج کرده پس

پول 

مردی تاجر نقره هس

دراین زمانه ی بی های و هوی لال پرست/خوشابه حال کلاغان قیل و قال پرست/چگونه شرح دهم لحظه لحظه خودرا برای اینهمه ناباور خیال پرست؟؟؟؟؟؟/به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کندماهی زلال پرست/رسیده هاچه غریب و نچیده می افتندبه پای هرز علف های باغ کال پرست/رسیدم به کمالی که جز انالحق نیست کمال دار برای من کمال پرست هنوزم زنده ام و زنده بودنم خاریست به تنگ چشمی نامردم زوال پرست 
بهتره بگیم چرا تا الان طلاق نگرفته بود اینا کدومشون شوهر نگهدارن

حالا ماها که نگهداریم چ گلی به سرمون زدن

Miiii سابق😐_دختر_شنی سابق😐 گزارش نزن بی فانوس خط ندارم دیه😒اسم کاربری ها یادم نمیمونههههه😶۹ماه🌑 تو آب🌊بودیم….بعدش تو هواییم☁️…..بعد میمیریم میریم تو خاک⚰️…..خو تابلوعه بعدش آتیشه🔥دیگه 😐👐🏻 خدایا دستمال🧻 که هیچی… کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گمشده…تو بگو بهشت کدومه اصن تو این زمین بهشت کجا بود…. ۱۲ آذر ۱۴۰۱ قلبم از جا در اومد💔🥀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بهش نمیاد با مردی که زنو بچه داره بریزه روهم و ازدواج کنه عجیبه

اره منم فکر نمیکردم ولی از خیلیا شنیدم و پسر شوهرشو فکر میکردم برادرشوهرشه😐

دراین زمانه ی بی های و هوی لال پرست/خوشابه حال کلاغان قیل و قال پرست/چگونه شرح دهم لحظه لحظه خودرا برای اینهمه ناباور خیال پرست؟؟؟؟؟؟/به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کندماهی زلال پرست/رسیده هاچه غریب و نچیده می افتندبه پای هرز علف های باغ کال پرست/رسیدم به کمالی که جز انالحق نیست کمال دار برای من کمال پرست هنوزم زنده ام و زنده بودنم خاریست به تنگ چشمی نامردم زوال پرست 
حالا ماها که نگهداریم چ گلی به سرمون زدن

واقعا انگار تحفه هستن

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

وااای شوخییی نکن بعد اینهمه ساال اونا که مشکلی نداشتن 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
شوهرش وقتی با نیو ازدواج میکنه ب زن اولش خیانت میکنه اینم نتیجش شوهرش اززن اولش ی پسر ۲۰ ساله داره ک ...

وااا کلن شوهرش چهلو خورده ای سن داره چطوری یه پسر ۲۰ساله داره بهاره رهنما هم طلاق گرف همه همینو میگفتن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
واقعا؟؟؟؟

اره منم همینجوری شنیدم ی خانومی میگفت و میگفت زن اول مرده از اشناهاشونه و الان با یکی دیگه ازدواج کرده و ی پسر ۲۰ ساله داره شوهر نیوشا من فک میکردم اون برادرشوهرشه

اگر بچه داری که باید تا جایی که میتونی زندگیتو حفظ کنی زنی که بچه داره فقط پای خودش وسط نیست

اون بچه فقط از زن نیس از مرد هم هست

چراهیچ وقت از ی مرد انتظار نداریم برای بچش زندگیو حفظ کنه؟؟

Miiii سابق😐_دختر_شنی سابق😐 گزارش نزن بی فانوس خط ندارم دیه😒اسم کاربری ها یادم نمیمونههههه😶۹ماه🌑 تو آب🌊بودیم….بعدش تو هواییم☁️…..بعد میمیریم میریم تو خاک⚰️…..خو تابلوعه بعدش آتیشه🔥دیگه 😐👐🏻 خدایا دستمال🧻 که هیچی… کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گمشده…تو بگو بهشت کدومه اصن تو این زمین بهشت کجا بود…. ۱۲ آذر ۱۴۰۱ قلبم از جا در اومد💔🥀

واای اصن باورم نمیشه اخه اونا چی کم داشتن همه جوره موفق بودن حالم بهم خورد از هرچی ازدواجو زندگیه

وااا کلن شوهرش چهلو خورده ای سن داره چطوری یه پسر ۲۰ساله داره بهاره رهنما هم طلاق گرف همه همینو میگف ...

نمیدونم ولی پسرش یا ۱۹ هست یا ۲۰ الانم تورنتو زندگی میکنه

روز تولد دختر نیوشا پسر شوهرش پست گذاشته بود وجود یک خواهر در خانه بهتر از وجود یک پرنسس است 

اون بچه فقط از زن نیس از مرد هم هست چراهیچ وقت از ی مرد انتظار نداریم برای بچش زندگیو حفظ کنه؟ ...

چون من تاپیکای اینجارو دیدم اکثرا این خانوما هستن میخوان درخواست طلاق بدن. شوهرا نمیخوان طلاق بدن