2821
2789
عنوان

خرجی

233 بازدید | 18 پست

خانمها اگر درآمد شوهرتون مثلا ماهی هفتاد میلیون  باشه و حدودا ماهی پنجاه میلیون قسط بده،و درآمد خودتون هم خوب باشه،و شوهرتون بگه خرجی بهت نمیدم پول خودت خرج کن ..ازش توقع دارید یا نه؟

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

[QUOTE=245852118]من پول داشته باشم خودم ازش نمیگیرم اما چون خونه دارم میگیرم[/QUOکن هم نظرم همینه ام ...

نه بابا اتفاقا چه بهتر البته خرج واسه خودتا اگه خونه چیزی لازم داشته باشه بگو اون بخره

[QUOTE=245852118]من پول داشته باشم خودم ازش نمیگیرم اما چون خونه دارم میگیرم[/QUOکن هم نظرم همینه ام ...

راست میگن ، بگو زنتم وظیفته خرجمو بدی 

حقوقم رو هم میخوام جمع کنم مثلا طلا یا ماشین بخرم 

امروز                                                                     گفتی خدایا شکرت رفیق ؟ :)
پولای خودت رو تبدیل به طلا و ماشین و زمین کن برای خودت.. خرجهات باید با شوهرت باشه ..تازه درامدشم ک ...

متاسفانه اخلاقی که داره اگه پول پس انداز کنم به بهونه مختلف ازم میگیره و چیزی به نامم نمیکنه اما اگه خرج کنم کاری باهام نداره

توقع دارم با هم درامد داشته باشیم و با هم هزینه کنیم

من هم خیلی دوست دارم اینجوری باشه اما اون میگه من از تو توقع ندارم تو هم نداشته باش..خرج خورد و خوراک میده..اما خرج شخصی من رو نه

من هم خیلی دوست دارم اینجوری باشه اما اون میگه من از تو توقع ندارم تو هم نداشته باش..خرج خورد و خورا ...

هزینه های خونه با ایشونه؟

اگر اینطوره و بقیه رفتاراشون خوبه سخت نگیر. مهم اینه بدونی اشتغال انتخاب خودته نه اجبار