2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام  اگه امکانش هست تو رو خداااا راهنماییم کن  مجبورم 😭😭😭😭

نمیتونم عزیزم انشالله مشکلت با دستهای خدا حل بشه عزیزم .  نیازی ب هک کسی نباشه 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

نمیتونم عزیزم انشالله مشکلت با دستهای خدا حل بشه عزیزم .  نیازی ب هک کسی نباشه

خدا اگه میخواست مشکلمو حل کنه اصلا اینقدر بدبختی برام نمی خواست 😔

اگه دلت هر موقع  به رحم اومد بهم بگووو واقعااا نیاز دارم هرچی زودتر بهتر 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

خدا اگه میخواست مشکلمو حل کنه اصلا اینقدر بدبختی برام نمی خواست 😔 اگه دلت هر موقع  به رحم اوم ...

بعد ی مدت میفهمی چون دلم رحیمه نمیگم ب کسی .... 

نفهمیدن گاهی خوده خوده آرامشه . 

یکی از دوستامون  زنش بهش خیانت کرده بود و اتفاقی فهمید و چون گوشی  زنش اپل بود 

یه کدی داره  رو لب تا فکر کنم میزنی  تماااام عکسها و فیلم و پیامک و.... میاد برات بالا ( من بلد نیستم    گفت زدم  و تمام پیامکهای ک بعد رابطه ب هم میدادن و .... خونده بود )   فهمیده بود خیانت کرده ولی   با خوندن اون پیاما ذره ذره آب شد خودش گفت هر چ رژیم میگرفتم  من لاغر نمیشدم ... تو ۴ ماه ۳۰ کیلو کم کرد ....  میگفت  سووووختمو خوندم آتییش گرفتمو دیدم ....  

گریه میکرد میگفت زن من  کسی موش نمیدید زن من نماز میخوند روزه میگرفت ولی ذره ذره ... رفته بود سمت  شوهر دوست خودش ... خدا بهشون کمک کنه قصدم  قضاوت اون خانم یا آقا نیس 

فقط خواستم بگم گاهی وقتا ی چیزای نباید روشن بشه برامون 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

بعد ی مدت میفهمی چون دلم رحیمه نمیگم ب کسی ....   نفهمیدن گاهی خوده خوده آرامشه .&n ...

آخه اگه منم نفهمم توهین به خودمه 

مرد یا زنی که خیانت میکنن با همون اول کاری که ارتباط دارن طرف مقابل شکسته میشه 😔😔😔 فقط منم میخوام بفهمم در چه حد بوده من هنوز جوونم دلم نمی خواد عمرم تلف بشه دوست ندارم بره با این و اون خوشگذرونی بعدش به ریش منم بخنده 😭😭😭

آخه اگه منم نفهمم توهین به خودمه  مرد یا زنی که خیانت میکنن با همون اول کاری که ارتباط دارن طر ...

انشالله همه فکرات سوتفاهمه ‌ . و روزهای خوبتون باز بسازید