سلام خانمها من چند روزه سینم درد میکنه به هوای اینکه میخوام پریود بشم زیاد محل ندادم بهش و دیدم ترشحات قهوای رنگ هم دارم گفتم حتما میخوام پریود بشم وقتی نشدم تست زدم و منفی بود امروز صبح با سینه درد بدی از خواب بیدار شدم و دیدم یه برامدگی قرمز روی سینمه و خیلیم درد میکنه مخصوصا سر سینه ام
اگر هستین تا عکس بدم
تُـــــو رو قاب میگیرم میزارَم روی طاقچه یِ زِندگیم اِسمتو میزارم تَمامِ وجــودَم🕊♥️🥂✨♡A♡
یه خانمی بود از جایی میشناختمش نمیدونم مشکل سینش چی بود
سینشو نشون داد دقیقا یه همچین چیزایی زده بود ردی سینش تعدادش زیاد بود میگفت ازش چرک میاد کلی میرفت دکتر و میومد که خوب بشه یه بانداژ سینه مخصوص زده بود من زیاد به حرفاش توجه نکردم متاسفانه الانم شماره ای ازش ندارم ببینم چی بوده مشکلش
حتما برو دکتر و پیگیر شو
واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید.
نه اصلا فقط بچه شیر میدادم دیگ شیر خشک کن نخوردم 4 ماه بیشتر شیر ندادم
یک کپسول هست اون رو حتما با مشورت ماما استفاده کن اگه دیگه نمیخوای شیر بدی،بذار شیر خشک بشه اینجوری تا روند طبیعیش طی بشه،امکان آبسه کردن سینه و عفونت زیاده،سینه های من بقدری عفونت کرد که به اندازه ی خربزه شده بود لباس اندازم نمیشد،خیلی خطرناکه حتما برو شیرتو خشک کن
عزیزم سینه هات آبسه کرده و اگه پیگیری نکنی حتما بدتر هم میشه،من دوتا بچه دارم و خیلی هم دکتر رفتم و تجربه دارم ،حرف رو به عنوان یک آبجی گوش بده و حتما دکتر برو،حتی شده دکتر عمومی عزیزدلم