2777
2789
عنوان

درد سینه+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 34 پست

یه خانمی بود از جایی می‌شناختمش نمیدونم مشکل سینش چی بود 

سینشو نشون داد دقیقا یه همچین چیزایی زده بود ردی سینش تعدادش زیاد بود میگفت ازش چرک میاد کلی میرفت دکتر و میومد که خوب بشه یه بانداژ سینه مخصوص زده بود من زیاد به حرفاش توجه نکردم متاسفانه الانم شماره ای ازش ندارم ببینم چی بوده مشکلش

حتما برو دکتر و پیگیر شو

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

نه اصلا فقط بچه شیر میدادم دیگ شیر خشک کن نخوردم 4 ماه بیشتر شیر ندادم

یک کپسول هست اون رو حتما با مشورت ماما استفاده کن اگه دیگه نمیخوای شیر بدی،بذار شیر خشک بشه اینجوری تا روند طبیعیش طی بشه،امکان آبسه کردن سینه و عفونت زیاده،سینه های من بقدری عفونت کرد که به اندازه ی خربزه شده بود لباس اندازم نمیشد،خیلی خطرناکه حتما برو شیرتو خشک کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سفته زیرش؟ شبیه دونه چرکیه. 

اره زیرش سفته بعد سر سینه ام درد میکنه بیشتر از خودش درد میکنه و میسوزه

تُـــــو رو قاب میگیرم میزارَم روی طاقچه یِ زِندگیم اِسمتو میزارم تَمامِ وجــودَم🕊♥️🥂✨♡A♡
یک کپسول هست اون رو حتما با مشورت ماما استفاده کن اگه دیگه نمیخوای شیر بدی،بذار شیر خشک بشه اینجوری ...

الان بیشتر از یکساله میگذره از بعد اون 4 ماه باید برم؟ 

تُـــــو رو قاب میگیرم میزارَم روی طاقچه یِ زِندگیم اِسمتو میزارم تَمامِ وجــودَم🕊♥️🥂✨♡A♡
فدات بشم مهربون اره حتما میرم

عزیزم سینه هات آبسه کرده و اگه پیگیری نکنی حتما بدتر هم میشه،من دوتا بچه دارم و خیلی هم دکتر رفتم و تجربه دارم ،حرف رو به عنوان یک آبجی گوش بده و حتما دکتر برو،حتی شده دکتر عمومی عزیزدلم

یه خانمی بود از جایی می‌شناختمش نمیدونم مشکل سینش چی بود  سینشو نشون داد دقیقا یه همچین چیزایی ...

باشه عزیزم مرسی حتما میرم😣😣😣

اره زیرش سفته بعد سر سینه ام درد میکنه بیشتر از خودش درد میکنه و میسوزه

فکر میکنم باید آنتی بیوتیک بخوری. 

برو دکتر عزیزم سر خود کاری نکن. 

انشالله زود خوب بشه. 

عزیزم سینه هات آبسه کرده و اگه پیگیری نکنی حتما بدتر هم میشه،من دوتا بچه دارم و خیلی هم دکتر رفتم و ...

جدی حتما میرم پس

فکر میکنم باید آنتی بیوتیک بخوری.  برو دکتر عزیزم سر خود کاری نکن.  انشالله زود خوب بشه. ...

مرسی گلم ممنون

بنظرم برو دکتر ،معاینه شو ببین نظر دکتر چیه،چون عوارض زیادی داره اگه پیگیری نکنید سینه نباید زیاد ...

چشم گلم حتما میرم خیلی ممنون از توضیحاتتون 🌺❤

اگه تو شهر ما بودی حتما می‌بردم یک دکتر خوب و همراهیت میکردم ❤

وای فدات بشم مهربونم خیلی ممنونم عزیزم شما لطف دارید🤗😍