2777
2789
عنوان

ارز دیجیتال

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 36 پست
عزیزم با گوشی سودش خیلی کم ترهه دستگاهه ماینر خیلی سود بیشتر میدهه تو ی برج بیشتر از سی ملیون در امد ...

حالا همین ۳۴ درصد هم برا من دور از ذهنه.

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هن ده به 

تو گوگل میزنم میگه ۵۷ درصد کاربرها ایرانی هستن.یعنی اینهمه کوچیکه که از ایران فقط خوی رو میگیره و میشه ۵۷ درصد؟‌؟؟

تو گوگل میزنم میگه ۵۷ درصد کاربرها ایرانی هستن.یعنی اینهمه کوچیکه که از ایران فقط خوی رو میگیره و می ...

آمار خوی بیشتر از جاهای دیگس 

من الان نمیدونستم شما اهل کجایی وقتی گفتی ارز و اینا فهمیدم خویی هستی 

عزیزم یکم بیشتر توضیح میدی

اولش شوهرم اومد گفت دوستاش یه برنامه تو گوشی زدن که خرید و فروش ارز دیجیتال هست و سود زیادی داره.

تا اینجاش برام مهم نبود.

ولی بعد یکی هم هم ولایتیهامون سایپا خرید و گفت پولش رو از ارز دیجیتال اورده! و بعد برادر شوهرم قرضهامون داد و گفت تا اخر سال میتونه خونه بخره!! و همین طور.

حالا خودمون هفته اول هس که عضو شدیم .راست و دروغش رو نمیدونم .ولی تا هفته بعد سه ملیونمون باید بشه شش ملیون.به ازای هر مقدار پولی که میزاری حق خرید داری.

و توی هر خرید درصدی سود داری که واریز میشه.

چیزی که برام سواله ما نمیتونیم خریدمون رو انتخاب کنیم.مثلا ساعت نه شب سایت فعال میشه .به اندازه سه ملیون برامون گزینه میاره که همه باید تیک بخورن و بعد خاموش میشه تا ساعت نه فردا!

دو هفته بعد پول شد شش ملیون برداشت نکنی دو هفته بعد دوباره دو برابر میشه!

هر چقدر میکنم ذهنم نمیتونه حل کنه که شرکت این پول رو برا چی میده؟ بیشترین رقمی که شنیدم ۱۴ میلیارد بوده .الان پایین اسم برنامه و اطلاعات گوگل رو هم اسکرین میکنم.

من خودم بیشتر دنبال اطلاعات هستم نه تبلیغ که جریان چیه

اصلا باور نکنید  اینا همش کلاهبرداریه

چطوری میخوان کلاهبرداری کنن.یهو سایت رو میبندن؟ چیزی که برام زیاد هشدار دادن در مورد کیف پول هس.

شما اشنایی داری که چطور تشخیص بدم کلاهبرداری میشه ازم یا نه؟

اصلا باور نکنید  اینا همش کلاهبرداریه

برنامه qoojpn هست .یک مقاله کوچولو فقط در موردش تو نت هست و اسمش برنامه کیو هس

منم میتونم انجام بدم؟

همه میتونن.فقط باید لینک عضویت داشته باشی.و سه ملیون.گلم بزار ببینم هفته بعد  سه شنبه اگه موجودی ما دو برابر بشه برات میفرستم لینک رو ولی نشه کلاهبرداریه.

بچها من تجربه چن ساله ترید و تحلیل خودمو

و هرانچه از دورها و کلیپها اساتید خارجی و ایرانی  یادگرفتم و جواب گرفتم رو تو  چن صحفه خلاصه جزوه نویسی کردم  

میتونه خیلی تو وقتتون صرفه جویی کنه

@trader_1000  تلگرام

عزیزم اگه پولت دوبرابر شد ،به منم اطلاع بده

نه کانال رو بستن.اونهایی ‌ه قبلا برداشته بودن موفق تر بودن.بعد یه جشنواره گذاشت که هر پولی امروز بزاری بعد۹۰ روز چهار برابره.همه ریختن .شکر خدا برام همون سه ملیون بود الان سایت رو بستن.بعضی ها میگن برنامه داره اپدیت میشه.

ولی همچین وعده ای برا من فعلا واقعی نشده