2777
2789
عنوان

چرا نمیاین 😐😐😐😐😐😐😏

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 20 پست
البته من درگیرش نبودم ..اتفاقی یکی از اقواممون بهم گفت و البته خودمم متوجه شده بودم که ایشون زیرچشمی ...

پس یعنی یه حسایی هست

سعی کن با دست پس بزنی با پا پیش بکشی یه جوری که خودش بیاد سمتت

پس یعنی یه حسایی هست سعی کن با دست پس بزنی با پا پیش بکشی یه جوری که خودش بیاد سمتت

💜✨خیلی حرفات خوبن میشه بهم بگی چه کارایی کنم ؟چون مردادیه و بیشتر توی رفتارش نشون میده تا در کلام

برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

💜✨خیلی حرفات خوبن میشه بهم بگی چه کارایی کنم ؟چون مردادیه و بیشتر توی رفتارش نشون میده تا در کلام

مثلا تو همین قضیه تولد سعی کن خودتو بیخبر نشون بدی ولی اگه استوری تولدشو دیدی یا از جایی فهمیدی بهش تبریک بگو که بهونه ای داشته باشی

مثلا بگی تو استوری فلانی دیدم تولدته گفتم یوقت زشت نباشه که تبریک نگم یعنی میگم بهونه داشته باش واسه تبریک گفتن همینطوری ابتدا به ساکن بری ضایعه

باشوخی و خنده تبریک بگو که هم حالت طنز داشته باشه و مشکلی نباشه برات

هم نشون بده به فکرش بودی

مثلا تو همین قضیه تولد سعی کن خودتو بیخبر نشون بدی ولی اگه استوری تولدشو دیدی یا از جایی فهمیدی بهش ...

مرسی عزیزدلم خیلی کمکم کردی❤️✨🫂خدا جواب خوبیاتو بده....🥺💕یه دنیا ممنونتم...

برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎
فداتبشم خوشبخت باشی ♡❤

❤️❤️❤️🤍🫂✨همچنین گلم